25 jaar getrouwd, tijd voor een feestje.

25 jaar getrouwd tijd voor een feestje

25 jaar getrouwd, een hele prestatie wat dan ook zeker gevierd mag worden. Maar hoe pak je dat aan, waar moet je aan denken en hoe zorg je dat je binnen je bduget blijft. Partyservice Meppel heeft de nodige ervaring als het gaat om trouwfeesten, tuin feesten en andere evenementen. Wij zijn er dan ook zeker van dan wij u de nodig tips kunnen geven voor een geslaagd 25 jarig jubileum.

25 jaar getrouwd een jubileum feestje.

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit hoeveel jaar u getrouwd bent met elkaar. jubileum feestje komen nog wel eens voorbij. Of u nu 12,5 jaar getrouwd bent 25 jaar getrouwd of 50 jaar getrouwd. U heeft een prestatie met zijn tweetjes bereikt en dat mag gevierd worden.

Een jubileum feestje is iets dat dan ook zeer regelmatig wordt georganiseerd. En dat kan tegenwoordig op veel manieren. Dikwijls huren mensen een zaaltje of gaan ze met de familie uit eten. Heel erg leuk allemaal maar het kan natuurlijk nog veel leuker. Als Partyservice & catering bedrijf zijn wij in staat een geweldig feest voor u neer te zetten.

Het Budget voor uw feest.

Net als voor elk feest is het van om een budget vast te stellen voor uw feest. Grote invloed op uw budget zijn natuurlijk het aantal gasten dat u verwacht en wat u uw gasten wilt aanbieden. Wilt u uw gasten bijvoorbeeld luxe belgde broodjes aanbieden omdat u u gasten overdag verwacht. Of kiest u er voor u gasten iets lekkers voor te zetten in de vorm van een buffet. Welke keuze u ook maakt de keuze die u maakt is van invloed op uw feest.

25 jaar getrouwd thuis vieren.

Uw zilveren huwelijk thuis vieren, Partyservice Meppel maakt het mogelijk.

natuurlijk heeft niet iederen het budget om een 25 jarig jubileum uitgebreid te vieren, en dat is waar wij als feestverhuurder u graag willen helpen. Want heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om een bedrijf zoals wij zijn in te schakelen. Wij zijn namelijk in staat om met een veel lager budget al een zeer geslaagd feest bij u thuis op te bouwen.

U kunt hierbij denken aan de verhuur van een grote partytent geschikt voor 50/60 personen. De tafels, stoelen buffetartikelen, glaswerk en servies alles kunnen wij u leveren tegen een bescheiden bedrag. Daarnaast zijn wij met onze catering afdeling ook nog eens in staat uw gasten te voorzien van een natje en een droogje. Kortom wij kunnen alles leveren om bij u thuis een volwaardig feest neer te zetten.

Materiaal huren.

Materiaal huren om van euw feest een geslaagd feest te maken hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Veel verhuur bedrijven bieden namelijk complete pakketten aan voor diverse soorten feesten. Voordeel hiervan is dat u in een handomdraai uw complete feest heeft georganiseerd tegen een fractie van het bdragdat u kwijt zou zijn als u bijvoorbeeld een restaurant afhuurt.

Als u denkt aan materiaal dat u wilt huren voor uw feest moet u denken aan:

  • Grote partytent
  • Verwarming
  • Verlichting
  • Muziekinstallatie
  • Tafels
  • Statafels
  • Stoelen
  • Glaswerk, servies & bestek

Met dit materiaal zet u eenvoudig de basis van u feest neer. Natuurlijk kunt u dit eenvoudig uitbreiden en passend maken aan uw wensen en budget. Zo kunnen wij net als diverse andere bedrijven ook zorgen voor de aankleding van uw feest. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een ballonboog of andere ballondecoraties. Maar ook een themafeest behoort zeker tot de mogelijkheden.

Catering.
Volwaardige catering van uw evenement of slechts het huren van materiaal, Partyservice Meppel helpt u graag.

Naast de verhuur van materiaal om uw 25 jaar getrouwd feest te kunnen organiseren kunnen wij u natuurlijk ook helpen met de catering van uw feest. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld luxe belegde broodjes voor de lunch. Een complete bbq waarbij onze grillmaster u de lekkerste gerechten voor zal schotelen. Maar ook catering in de vorm van een buffet behoort tot de mogelijkheden die Partyservice Meppel u te bieden heeft. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een dranken arrangement dat passend is bij uw gasten. En als u dat wenst leveren wij zelfs bedienend personeel zodat u werkelijk geen omkijken heeft naar uw feest.

Uw feest door ons laten organiseren.

Wilt u gebruik maken van die diensten die Partyservice Meppel u heeft te bieden dan is dat natuurlijk geen probleem. Het hele jaar door zijn wij betrokken bij diverse grote feesten zoals huwelijken, bedrijfsfeesten en jubieum feesten door heel Nederland en af en toe zelfs daar buiten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van uw wensen zullen wij u verrasen met een zeer scherpe offerte voor uw feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.