50 jaar, groot feest!

50 jaar, dat betekend een opblaaspop en ballonboog in de tuin

50 jaar worden betekend voor de familie tijd voor een feestje. Soms alleen een opblaaspop in de vorm van een abraham of sarah opblaaspop en soms pakt een familie wat groter uit. Ieders eigen keuze, uiteraard heeft niet iedereen hetzelfde budget beschikbaar.

Groot feest.

Het afgelopen weekend mochten we een keertje groots uit pakken. De jarige job zelf was door zijn werk pas savonds thuis, en dus had de familie bedacht een groots feest neer te zetten als verrassing voor de jarige job.

Men had bedacht een verrassingsfeest te organiseren inclusief een buffet aan huis, want ja de jarig job moet natuurlijk nog eten na zijn werk. Een buffet aan huis was dus een mooie oplossing. Geen gedoe en lekker eten. Daarnaast werd ons gevraagd voor later op de avond de hapjes te verzorgen in de vorm van hapjesschalen.

Een partytent huren.

Natuurlijk is het houden van zo’n uitgebreid feest iets meer werk dan alleen een hapje en een drankje. Gezien het aantal te verwachten gasten was een partytent huren meer dan noodzakelijk. Bij het huis was voldoende ruimte om een 5×10 partytent neer te zetten met daarnaast een 3×6. De grote partytent werd gebruikt voor de gasten en dus ingericht met tafels en stoelen en hier en daar een statafel.

De 3×6 partytent werd gebruikt voor het buffet en de drankenuitgifte. Door de partytenten tegen elkaar aan te zetten werd zo een mooie verwarmde ruimte door ons neergezet met voldoende ruimte voor iedereen.

Catering en meer.

Ons werd gevraagd meer te doen dan alleen de catering en het verhuren van materiaal. Er werd ons ook gevraagd mee te denken over de aankleding van het feest in de vorm van ballonnen. Een ballonboog moet er komen naast de opblaaspop. Maar ook een aantal helium ballonnen moesten er komen waar toch wel duidelijk mee moest worden gemaakt dat de jarige job 50 jaar is geworden.

Al met al voor ons een leuk project, en volgens ons hebben onze klanten er ook van genoten. De jarige job zelf was zeer verrast en vond het eigenlijk maar niks, het was niet nodig. Achteraf gaf de beste man wel aan het toch wel leuk te hebben gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.