Ballonboog voor uw bedrijfsopening

Een ballonboog voor uw bedrijfsopening laten maken

Gaat u uw bedrijf openen of heeft u het misschien net verbouwd, dan wilt u dat natuurlijk uitgebreid vieren. Hoe kunt u dat nou beter doen dan door een ballonboog voor uw bedrijfsopening te bestellen. Een ballonboog voor uw bedrijfsopening geeft direct een feestelijke indruk aan uw klanten en is bovendien geheel naar uw wensen aan te passen.

Een ballonboog voor uw bedrijfsopening op maat gemaakt.

Het grote voordeel van een ballonboog bij de entree naar uw bedrijf is dat het een goedkope, feestelijke versiering is. Bovendien zijn ballonnen in tal van kleuren beschikbaar, waardoor een ballonboog eenvoudig in uw huiskleuren gemaakt kan worden.

Daarnaast zijn ballonbogen in diverse lengte en vormen te maken. Zo kunnen wij u dus garanderen dat wij ook voor uw entree een passende ballonboog kunnen maken.

De ballonboog.

Een ballonboog wordt door ons voor u gemaakt en op het afgesproken tijdstip afgeleverd. De ballonboog zal na het plaatsen door onze bezorger worden gecontroleerd zodat u er vanuit kunt gaan dat u een mooi ballonboog voor uw bedrijfsopening heeft staan. U wil immers gelijk een goede indruk achterlaten op uw klanten.

De boog van ballonnen is zoals eerder al vermeld geheel aan te passen aan uw wensen. Wij verwerken tot maximaal vier kleuren in een ballonboog. Bovendien kunnen wij daar eventueel nog extra’s aan toe voegen zoals bijvoorbeeld een huldeschild of kunstbloemen.

Door gebruik te maken van de kleuren welke u in uw huisstijl heeft zoeken wij de best mogelijk passende ballonnen voor uw ballonboog. Zo bent u er zeker van dat de ballonboog voor uw bedrijfsopening eenheid met uw bedrijf uitstraalt.

Waarom een ballonboog.

De keuze voor een ballonboog voor uw bedrijfsopening is misschien een bewuste keuze. Mocht dit niet zo zijn dan is het goed te weten dat een ballonboog een enorme aantrekkingskracht heeft op uw klanten. Uw klant heeft namelijk direct door dat er iets te vieren is in uw bedrijf.

Daarnaast is door de omvang van een ballonboog deze al van ver te zien. Bovendien is een ballonboog vaak goedkoper dan andere oplossingen om een feestelijk entree neer te zetten.

Afhankelijk van weersomstandigheden zijn de ballonbogen meerdere dagen in te zetten. Naar verloop van tijd zullen de ballonnen langzaam leeggelopen zijn en zal de boog minder mooi worden. Direct zonlicht is niet bevorderlijk voor opgeblazen ballonnen. Het verdiend dan ook de aanbeveling de ballonboog voor uw bedrijfsopening in de schaduw neer te zetten als de mogelijkheden dit toestaan.