Ballondecoraties

Goedkoop een ballonboog bestellen voor uw bedrijfsopening,huwelijk of ander evenement besteld u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Decoraties in uw eigen stijl.

Partyservice Meppel is dé specialist op het gebied van ballonbogen & ballondecoraties! Wij draaien onze hand er dan ook niet voor om ballonversiering te maken geheel naar uw wens

Ballonboog.

Wij maken uw ballonboog geheel op maat voor u en dat ook nog eens tegen de laagste kosten. Een ballonboog kan worden gebruikt bij diverse gelegenheden. Het is een echte eyecatcher en een zeer leuke versiering wanneer u graag uw gasten feestelijk wilt ontvangen bij bijvoorbeeld de opening van uw winkel, bedrijf of huwelijk.

De ballonboog kan in ontzettend veel kleuren en kleurencombinaties gemaakt worden door ons. Zo is het mogelijk om de ballonboog geheel naar uw smaak en wensen te produceren. Uiteraard wanneer u dat wilt, kan Partyservice Meppel met u meedenken zodat uw ballondecoraties perfect aansluiten bij uw evenement.

Ballonpilaren.

U bent op zoek naar een pilaar of kolom gemaakt van ballonnen? De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Een ballonnenpilaar kan ingezet worden bij tal van feestelijkheden. Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat klanten eerder een zaak binnenlopen als men pilaren van ballonnen voor de ingang ziet staan. Er is immers iets bijzonders aan de hand… De ballonpilaar is daarmee een uitstekende aandachtstrekker van het winkelende publiek. Bovendien is het een zeer adequate vervanger van een ballonboog

Een kleurrijke zuil van ballonnen is altijd een succes. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, jubileum, opening, onthulling, verjaardag of een andere gelegenheid betreft, met een ballonpilaar van Partyservice Meppel heeft u altijd succes.

Kleuren worden altijd afgestemd op uw wensen. Heeft u bepaalde (bedrijfs)kleuren in gedachten? Partyservice Meppel werkt uitsluitend met A-kwaliteit ballonnen, waardoor niet alleen de keuze enorm is, maar er ook vanuit kan worden gegaan dat er alles aan gedaan is om u zo lang mogelijk van een ballonpilaar te profiteren. Het voordeel van ballonpilaren ten opzichte van een ballonboog is dat zij makkelijker te herplaatsen zijn, voor iedere ingang passen ballonpilaren. Ook bestaat er de mogelijkheid om de grote topballon bijvoorbeeld te bedrukken met een bedrijflogo of tekst, waardoor u de aandacht nóg beter trekt, of u kunt er een groot hart op zetten om uw geliefde te verrassen.

Decoraties voor bruiloften.

Ook een huwelijk leent zich uitstekend voor ballondecoraties.Een ballonboog of ballonpilaar kan ingezet worden, daarnaast zijn er nog tal van andere ballondecoraties in te zetten tijdens uw huwelijk.  Ballonnen bieden door hun lage prijs en vrolijke kleuren een uitstekende basis voor de aankleding van uw huis, feestzaal of welke ruimte dan ook. Er kan gewerkt worden met helium, tule en nog zoveel meer om de feestlocatie te versieren. Ballonversiering zijn feestelijk, goedkoop en zeker ook erg persoonlijk zeker als het gaat om de aankleding van uw huwelijksfeest. Neemt u eens contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken. Zo bent u er zeker van dat u de juiste ballondecoraties krijgt voor uw feest.

Zoekt u naast ballondecoraties ook feestverhuur & catering voor bijvoorbeeld uw bruiloft, kijkt u dan gerust even verder op onze site.