Ballonboog

Goedkope ballonbogen voor uw bedrijfsopening,huwelijk of ander evenement besteld u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Partyservice Meppel maakt uw ballonboog geheel op maat voor u en dat ook nog eens tegen de laagste kosten. De goedkope ballonnenboog kan worden gebruikt bij diverse gelegenheden. Het is een echte eyecatcher en een zeer leuke versiering wanneer u graag uw gasten feestelijk wilt ontvangen bij bijvoorbeeld de opening van uw winkel, bedrijf of huwelijk.

De boog kan in ontzettend veel kleuren en kleurencombinaties gemaakt worden door ons. Zo is het mogelijk om de boog geheel naar uw smaak en wensen te produceren. Uiteraard wanneer u dat wilt, kan Partyservice Meppel met u meedenken zodat uw ballondecoraties perfect aansluiten bij uw evenement.

Uw ballonboog op maat gemaakt.

Partyservice Meppel maakt haar ballonbogen speciaal voor u op maat. Dat betekend dat wij de ballonboog maken in de door u gewenste lengte en kleuren. Onze bogen bestaan uit maximaal 4 kleuren. Door de verschillende beschikbare kleuren die leverbaar zijn, kunnen wij de ballonboog helemaal naar uw huisstijl fabriceren.

Omdat niet iedere deuropening even groot is werken wij met diverse lengtes ballonbogen. Wij passen heel makkelijk de lengte van uw boog aan. Heeft u een ballonboog nodig voor een enkele deur, of toch liever een boog voor een grote draaideur Partyservice Meppel is uw partner.