Ballonboog voor een brede entree

Ballonboog voor een brede entree direct bestellen

Regelmatig maken wij ballonbogen, en dat doen wij in diverse kleuren, maten en in diverse prijsklasses. Niet elke ballonboog is immers hetzelfde. Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag of wij een ballonboog kunnen maken voor een brede entree. Vaak zijn dit ballonbogen voor bedrijven of scholen. Hierbij is de entree vaak een draaideur.

Brede entree .

Een ballonboog kun je dankzij het te gebruiken frame zeker maken voor gebouwen met een brede entree. Echter komt er wel wat meer bij kijken dan simpelweg een paar ballonnen opblazen en deze om een frame knopen. Bij gebouwen met een brede entree moet je door het formaat van de ballonnen boog rekening houden met de wind.

De hoeveelheid ballonnen zorgt ervoor dat de boog flink zal bewegen met het minste zuchtje wind. Hiervoor moet dus een oplossing komen, zodat de balonnen boog mooi blijft staan. Met onze ervaringen hebben wij inmiddels geleerd hoe we dat het beste kunnen doen. Een ballonnen boog voor een brede entree is dan ook zeker geen probleem.

Ballonenboog op locatie maken.

Door de hoeveelheid ballonnen welke opgeblazen moeten worden voor een ballonboog welke voor een brede entree gemaakt moet worden. Kiezen wij er vrijwel altijd voor om de ballonboog op locatie zelf te maken. Hiervoor hebben wij niet veel nodig, een beetje stroom en een werkplek beschut tegen de wind zijn al voldoende.

De basis van een grote boog ballonnen zullen wij al hebben gemaakt voordat wij bij u de boog komen plaatsen. Dit scheelt ons veel tijd en voor u de nodige overlast. Wij begrijpen dat u het liefste ook ongestoord verder wilt kunnen werken.

Maatwerk.

Het maken van een ballonnenboog voor een brede entree is maatwerk, niet elke brede entree is namelijk gelijk. Ook voor u kunnen wij zonder probleem een boog ballonnen maken voor uw entree. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord, uiteraard kunt u ook een email sturen via ons contact formulier