Ballonboog voor evenementen

Een ballonboog bestellen in verschillende kleuren doe je bij Partyservice Meppel

Heb je binnenkort iets te vieren? De opening van je winkel, een verjaardag of jubileum. Maar zeker ook bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Er is altijd plaats voor een vrolijke gekleurde ballonboog. Wij maken graag een ballonboog op maat voor u in verschillende kleuren, zodat de boog de juist sfeer bepaald. Want een ballonboog is namelijk een enorme eyecatcher.

De ballonnenboog: een eyecatcher op maat!

Ballonnenbogen kunnen worden gemaakt in bijna alle kleuren, vormen en maten. Heb je iets bijzonders in gedachten met je ballonboog, laat het ons weten. Wij gaan graag de uitdaging aan. Enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij hebben met onze ballonbogen zijn:

      – Boog van ballonnen met een opdruk
      – Ontwerpen met een draaiing, zigzag, blokkenopbouw, binnen/buitenopbouw etc.
      – Jouw logo op de boog, of als onderdeel van de boog
      – Boog met een hartvorm of een ballonnenhart bovenin
      – Dubbele en driedubbele bogen
      – Bogen met ballonnen in een, twee, drie of meer verschillende kleuren
      – Bogen met een ballonnenfiguur bovenop

Waarom Partyservice Meppel?


Partyservice Meppel heeft inmiddels al jaren ervaring in het plaatsen en fabriceren van ballonnen en ballondecoraties. Door de jaren heen hebben wij voor diverse problemen gestaan tijdens het maken en plaatsen van ballonbogen. Door deze ervaringen hebben wij vrijwel altijd een antwoord als blijkt dat een ballonboog zeer lastig te plaatsen is. Juist daarom heeft u bij ons de vijheid om te bepalen welke hoogte of breedte de boog moet hebben. Maar ook kunt u kiezen uit diverse kleuren en vormen ballonbogen, zodat de ballonnenboog geheel aan uw wensen voldoet. Ballonbogen maken wij dan ook altijd op maat. Onze creatieve afdeling maakt van elk project iets unieks, of het nu gaat om een bruiloft of een productlancering.

Waarom een ballonboog?

Een betere vraag zal zijn waarom geen ballonboog? Een ballonboog is een echte uitnodiging tot uw feest of evenement. Een eyecatcher van de bovenste plank zullen we maar zeggen. Daar komt bij dat de boog geheel aan uw wensen is aan te passen, en dat betekend dat wij een ballonboog helemaal in uw thema of huisstijl kunnen fabriceren.

Doordat een ballonboog zo’n opvallende verschijning is zal deze net als bijvoorbeeld ballonpilareren een enorme aantrekkingskracht uitoefenen. Zo is het bijvoorbeeld bewezen dat klanten uw bedrijf eerder zullen aandoen als zij een ballondecoratie zien. Ballonnen worden geassocieerd met festiviteiten. Hoe makkelijk is het dan om een winkel binnen te wandelen, er is immers iets te vieren.

Inzetten van ballonbogen.

Ballonbogen kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Zo plaatsen wij wekelijks diverse ballonbogen bij bedrijven. Soms om dat er iets te vieren is, maar meestal bij de pening van een bedrijf. Maar ook worden de bogen vaak ingezet als in store promotie bij een van uw goederen en bij evenementen en beurzen. Natuurlijk is de ballonboog tijdens uw huwelijk al lang niet meer weg te denken.

Kortom ballonbogen lenen zich er uitstekend voor ingezet te worden als decoratie en promotie tijdens uw feest of evenement.