Ballonpilaar met spiraal

Ballonpilaar spiral eenvoudig online bestellen

De speelse ballonpilaar met spiraal is een vrolijke goed uitziende vervanger voor de standaard ballonpilaar. De speelse spiraal om de kollumn van de ballonpilaar geeft het geheel een compleet ander aagezicht.

Deze ballonpilaar met spiraal wordt opgebouwd uit diverse soorten en maten ballonnen welke samen een prachtig geheel gaan vormen. Op een grondplaat van 60 cm en een hoogte van ca 180 cm wordt er voor gezorgd dat deze ballonpilaar bij vrijwel elke entree geplaatst kan worden. Het formaat van deze ballonpilaren zorgt er voor dat ballonpilaren een waardige vevanger zijn voor ballonbogen.

Ballonpilaar met spiraal op maat gemaakt.

Deze ballonpilaren met spiraal kunnen wij geheel naar uw wens maken. De ballonnen zijn in tal van kleuren leverbaar zodat de ballonpilaar daadwerkelijk aansluit bij uw wensen. In deze ballonpilaar kunnen wij tot vier kleuren gebruiken. Uiteraard wordt de grote topballon in een bijpassende kleur geleverd.

Ballonpilaar of ballonboog.

De keuze tussen een ballonpilaar en een ballonboog is vaak een keuze gebaseerd op uw persoonlijk voorkeur en de beschikbare ruimte op de locatie waar de ballondecoraties moeten komen te staan. Partyservice Meppel helpt u graag om de juiste keuze te kunnen maken. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Bezorgen.

Het bezorgen van ballondecoraties zoals deze ballonpilaar met spiraal is vaak een lastige klus. Door de omvang van de decoratie en de grote kans op knappen van ballonnnen nemen wij deit graag voor onze rekening. Wij zorgen ervoor dat uw ballondecoraties op tijd op de juiste plek komen te staan en bovendien niet beschadigd zullen zijn. Mocht het gebeuren dat er tijdens transport toch een ballon is geknapt dan zullen wij deze ter plekke herstellen.