Harten ballonpilaar

Een goedkope ballonpilaar voor uw huwelijk, bedrijfsopening of evenement besteld us natuurlijk bij Partyservice Meppel

Deze harten ballonpilaar vormt een perfecte entree tot jouw huwelijk. De harten ballonpilaar is een ballonzuil speciaal gemaakt voor een huwelijksvoltrekking. De op maat gemaakt ballonpilaar kan geheel naar eigen smaak worden vervaardigd. De kolom wordt opgebouwd uit 2 tot 4 kleuren naar keuze. Om de ballonpilaar af te maken wordt deze afgewerkt met een gigantische harten ballon op de top.

Harten ballonpilaar op maat.

De harten ballonpilaar kan geheel op maat voor u worden gemaakt. Standaard kunt u de harten ballonpilaar online bij Partyservice Meppel bestellen. Wilt u echter een aantal toevoegingen aan uw ballonpilaar neemt u dan even contact met ons op voor een offerte op maat.

De ballonpilaar kunnen wij voor u voorzien van diverse extra’s om zo een harten ballonpilaar te maken die perfect bij uw wensen aan sluit. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld thule of kunstbloemen als extra toevoegingen aan de pilaar.

De harten ballonpilaren word gemaakt op basis van een grondplaat welke ongeveer 60 cm breed is. In de hoogte kunnen we met ballonpilaren variëren.

Ballonpilaar of ballonboog.

Regelmatig plaatsen wij ballonpilaren of ballonbogen voor huwelijken. Ballonpilaren zijn dan ook zeker een waardige vervanger voor een ballonboog. De keuze tussen een ballonpilaar en ballonboog hangt af van uw eigen persoonlijk voorkeur en de wensen die u heeft. In beide gevallen heeft u een feestelijk entree.