Standaard ballonpilaar

Standaard ballonpilaar online bestellen

Een feestelijke entree tot uw feest of evenement realiseerd u eenvoudig met een standaard ballonpilaar. De ballonpilaren zijn de perfect oplossing om een feestelijk entree mogelijk te maken. De relatief goedkope pilaren laten het publiek zien dat er iets te vieren is.

Onze standaard ballonpilaar is opgebouwd uit 2 kleuren in de kolom en een bijpassende grote topballon. U kunt deze ballonpilaar al bestellen voor slechts €30. In de meeste gevallen zult u bij uw entree gebruik willen maken van 2 ballonpilaren, zodat u aan bijde kanten van de entree een pilaar neer kunt zetten. Dit zorgt voor een mooiere symetrie.

Ballonpilaren kunt u zien als een waardige vervanger voor een ballonboog. Pilaren worden dan ook vaak gekozen als vervanger van de ballonboog.

Formaat van de ballonpilaar.

De standaar ballonpilaren die wij voor u maken nemen weinig ruimte in op de vloer. Wij maken gebruik van een grondplaat welke 60 cm breed is. De ballonpilaar zelf is ongeveer even breed. De hoogte van de ballonzuil kan in samenspraak met u worden gevarieerd. Normaal gesproken zal een pilaar tussen de 180 cm en 200 cm hoog zijn.

Kleuren in de ballonzuil.

De ballonpilaar of ballonzuil kan in een enorm aantal samenstellingen worden gemaakt. Doordat ballonnen in diverse kleuren beschikbaar zijn kan in vrijwel elke kleur samenstelling een op maat gemaakte ballonpilaar voor u worden gemaakt. Zodoende is het dus ook mogelijk om ballonpilaren in uw bedrijfskleuren te produceren.

Heeft u liever meer dan twee kleuren in uw standaard ballonpilaar dan is dat natuurlijk geen probleem. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij tot maximaal 4 kleuren verwerken in uw ballonpilaar.

Bezorgen.

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat het vervoeren van een ballonzuil niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Niet voor niets kunt u dan ook gebruik maken van onze bezorgservice. Zo kan u er van op aan dat de ballonpilaren zoals bedoeld kunnen worden ingezet. Mocht blijken dat er tijdens het vervoeren een ballon is geknapt dan zal onze bezorger deze vervangen.