Ballonslinger

Een ballonslinger als feestelijke versiering? Partyservice Meppel maakt het mogelijk

Voor de aankleding van uw grote ruimtes, tenten, gevels, trappen, decors, podiums, tussen panden of over de dansvloer kunnen wij bij Partyservice Meppel de meest prachtige ballonslingers voor u maken. Deze ballonversiering leent zich er uitstekend voor om uw zaak, feestelijk aan te kleden.

Een slinger van ballonnen is de ideale aankleding omdat zij in tegenstelling tot bijvoorbeeld een ballonboog, zijn gemaakt om ergens langs te laten lopen. Zo kunt u met een ballonslinger als versiering bijvoorbeeld gemakkelijk uw gevel laten versieren met ballonnen. Ook kunt u trappen en pilaren laten versieren met een slinger. De mogelijkheden van ballonslingers als feestelijke aankleding zijn eindeloos. Als oranje versiering kunt u bijvoorbeeld ballonslingers tussen twee panden hangen, en zo zijn er nog voldoende mogelijkheden te bedenken om een slinger in te zetten als feestelijke versiering.

De ballonslinger wordt op eenzelfde manier gemaakt als een ballonboog. Echter wordt een ballonboog voorzien van een stevig frame. Hiermee wordt voorkomen dat een ballonnenboog te veel kan bewegen. Iets wat bij een ballonslinger juist wel de bedoeling is.

Houdbaarheid van een Ballonslinger.

De houdbaarheid van een ballonslinger bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonslinger welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een ballonslinger die buiten hangt en onderhevig is aan de invloeden van het weer.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon – waar deze aan vast kleeft – ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

Kosten van een ballonslinger.

De kosten voor een slinger van ballonnen liggen bij Partyservice Meppel op €10 per strekkende meter. Dit geld alleen als u een ballonslinger van maximaal twee kleuren besteld. Heeft u liever een slinger met meer kleuren  dan is ook dat geen probleem. Wij reken per extra kleur in uw slinger €2.50 extra per strekkende meter.

Wilt u uw evenement nog verder aankleden dan kunnen wij tal van diverse ballondecoraties voor u maken. Neemt u eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunnen wij u met onze catering & feestverhuur actieviteiten u nog verder ondersteunen.