Ballontrossen

Ballontrossen als versiering, Partyservice Meppel maakt het mogelijk

Ballontrossen bestellen voor uw bruiloft is altijd een goed idee. Naast dat een ballontros van zichzelf al een mooie en simpele ballondecoratie is heeft de ballontros veel voordelen. De ballontros is relatief goedkoop en multi inzetbaar. Ze worden dan ook niet voor niks veelvuldig toegepast als ballondecoratie voor een bruiloft.

De ballontrossen worden veelal op locatie door Partysevice Meppel vervaardigd. Dit heeft als grote voordeel dat u het maximum haalt uit de zweeftijd vande  helium ballonnen. Bovendien is het op locatie vervaardigen van een ballontros een stuk eenvoudiger dan het vervoeren er van.

Ballontrossen op maat.

De ballontrossen die wij voor u maken kunt u geheel naar eigen smaak laten maken. Zo heeft u keuze uit het aantal helium ballonnen dat u in een ballontros wenst maar ook de kleur van de helium ballonnen. De kleuren van het lint en het ballongewicht kunt u ook kiezen.

Naast het fabriceren van ballontrossen met helium ballonnen kan Partyservice Meppel nog veel meer voor u betekenen. Met een groot aantal diverse ballondecoraties als een ballonboog, ballonslingers en ballonpoilaren kunnen wij u zeker van dienst zijn. Ook op het gebied van feestverhuur & catering staan wij zeker ons mannetje. Op deze manier kunnen wij uw volledige evenement aankleden en voorzien van een hapje en een drankje. In Partyservice Meppel heeft u een betrouwbare partner gevonden voor uw hele evenement.

Helium ballonnen.

Ballontrossen vervaardigen wij vrijwel altijd met helium ballonnen, hoewel dit zeker geen verplichting is kiezen de meest van onze klanten ervoor ballontrossen te laten zweven. Heeft u liever normale ballontrossen dan is dat natuurlijk geen probleem. Ballntrossen zonder helium ballonnen zijn eenboudig met een touwtje overal op te hangen.