Ballontrossen

Ballontrossen als versiering, Partyservice Meppel maakt het mogelijk

Ballontrossen bestellen voor uw bruiloft is altijd een goed idee. Naast dat een ballontros van zichzelf al een mooie en simpele ballondecoratie is heeft de ballontros veel voordelen. De ballontros is relatief goedkoop en multi inzetbaar. Ze worden dan ook niet voor niks veelvuldig toegepast als ballondecoratie voor een bruiloft.

De ballontrossen worden veelal op locatie door Partysevice Meppel vervaardigd. Dit heeft als grote voordeel dat u het maximum haalt uit de zweeftijd van heliumballonnen. Bovendien is het op locatie vervaardigen van een ballontros een stuk eenvoudiger dan het vervoeren er van.

Ballontrossen op maat.

De ballontrossen die wij voor u maken kunt u geheel naar eigen smaak laten maken. Zo heeft u keuze uit het aantal ballonnen dat u in een ballontros wenst maar ook de kleur. De kleuren van het lint en het ballongewicht kunt u ook kiezen.

Naast het fabriceren van ballontrossen kan Partyservice Meppel nog veel meer voor u betekenen op het gebied van feestverhuur & catering. Op deze manier kunnen wij uw volledige evenement aankleden en voorzien van een hapje en een drankje. In Partyservice Meppel heeft u een betrouwbare partner gevonden voor uw hele evenement.