Helium ballonnen

Helium ballonnen bestellen doe je natuurlijk bij Partyservice Meppel

Helium ballonnen zijn een aanwinst voor elk feest of evenement. Met een helium ballon kunnen er tal van prachtige ballondecoraties worden gemaakt. Helium balonnen kunnen worden gebundeld tot een ballontros, maar net zo goed dienen als een tafeldecoratie.

Helium balonnen hebben slechts een beperkte tijd dat ze goed zullen zweven. Zonder van hulpmiddelen zal een helium ballon slechts enkele uren zweven. Afhankelijk van weersinvloeden zoals temperatuur en luchtdruk en het formaat van de ballon kan dit varieren. Van 6 uur voor een normale ballon tot 36 uur voor een ballon met een doorsnede van 100 cm. Zie het onderstaande lijstje voor meer info.

  • 23 cm doorsnede ca. 6 tot 8 uur*
  • 28 cm doorsnede ca. 10 tot 14 uur*
  • 35 cm doorsnede ca. 12 tot 18 uur*
  • 80 cm doorsnede ca. 16 tot 24 uur*
  • 100 cm doorsnede ca. 24 tot 36 uur

De getoonde zweeftijden zijn een gemiddelede van zweeftijden gemeten in een gesloten ruimte op kamertemperatuur. Weersinvloeden zijn van invloed op de zweeftijd.

Zweeftijden van helium ballonnen kunnen kunnen aanzienelijk worden verlengd door het gebruik van Hi-float. Dit mengsel zorgt ervoor dat helium ballonnen tot wel enkele dagen kunnen blijven zweven. Bij het maken van helium balonnen ten behoeve van bijvoorbeeld bruiloftdecoraties zal Partyservice Meppel altijd gebruik maken van Hi-FLoat. Zo kunnen wij garanderen dat uw decoraties er nog steeds fantastisch uitzien, ook al maken wij deze uren van te voren klaar.

Helium ballonnen voor uw bruiloft.

Helium ballonnen worden veelvuldig ingezet voor een bruiloft of huwelijk. Door balonnen te vullen met helum kunnen er prachtige decoraties worden gemaakt. Bovendien kunnen wij de decoraties geheel aanpassen aan uw wensen. Door te spelen met kleuren en vormen is er ontzettend vel mogelijk op het gebied van helium ballonen. Naast kleuren en vormen van ballonnen zijn er nog diverse andere manieren om helium balonnen verder te ontwikkelen tot een volwaardige ballondecoratie. Er zijn diverse stoffen zoals bijvoorbeeld thule, maar ook andere attributen waarmee wij uw helium ballon decoratie verder kunnen aankleden.

Zeker voor een bruiloft worden vaak naast een ballonboog of ballonpilaren heliumballonnen ingezet. De met helium gevulde ballonnen kunnen worden ingezet als tafeldecoratie maar ook als bijvoorbeeld een zwevende ballonboog. Daarnaast kunnen grote helium ballonnen worden ingezet als de zaal wat meer decoratie nodig heeft.

Gaat u een grote helium ballon bestellen dan zijn er de mogelijkheden om deze te vullen met kleinere helium gevulde ballonen. De grote ballon kunt u doorprikken en de kleine helium balonnen zullen wegzweven. Deze ballon der liefde wordt dikwijls ingezet als het huwelijk is voltrokken en u als man en vrouw naar buiten komt.

Een helium ballon boog.

Een ballonboog gemaakt van helium gevulde ballonnen kan voor diverse feesten en evenementen worden ingezet. Anders dan een normale ballonboog worden de ballonnen gevuld met helium. Een ballonboog van heliumballonnen dient eigenlijk wel altijd binnen te staan. Helium is lichter dan lucht vandaar dat de ballonnen zweven. Maar dit zorgt er gelijktijdig voor dat het minst of geringste zuchtje wind er voor zal zorgen dat de boog alle kanten op zal vliegen. Helium ballonbogen zijn daarom zeer geschikt als vballondecoratie in bijvoorbeeld een kerk of grote ruimte.

Helium ballontrossen.

Heliumballonnen worden dikwijls ingezet in trossen. Een aantal helium ballonnen worden middels linten samengevoegd tot een ballontros. Ballontrossen bestaan vaak uit een oneven aantal ballonnen. De ballonnen worden middels een lintje vastgemaakt aan een ballongewicht. Zowel de ballonnen, linten en ballongewichtjes zijn in diverse kleuren beschikbaar en kunt u eenvoudig aanpassen aan uw wensen. Ballontrossen worden vaak ingezet als een tafeldecoratie of bij de entree.

Ballonnen oplating.

Ballonnen oplaten is misschien wel een van de bekendste toepassingen van heliumballonnen. Ballonoplatingen worden dikwijls ingezet door scholen of verenigingen als er iets te vieren valt. Maar ook bij bruiloften kan er gebruik worden gemaakt van ballon oplatingen. Dit kandoor bijvoorbeeld helium balonnen op te laten met daarin een boodschap van u als pas getrouwd stel. Ook is dit mogelijk door middel van een ballon in ballon variant. Dit is bijvoorbeeld het geval als u een ballon der liefde heeft besteld.

Kosten van helium.

Ballondecoraties gemaakt van helium ballonnen zijn uiteraard duurder dan ballondecoraties waar geen gebruik van helium wordt gemaakt. De kosten van helium zijn afhankelijk van het type decoratie, en het formaat van de helium ballon. Gebruik van Hi-Float in uw ballon zal er voor zorgen dat de prijs van uw decoratie nog iets verder zal stijgen. Hierbij moet wel vermeld worden dat helium balonnen gebruikt in decoraties bijna niet zonder kunnen. Bovendien is het gebruik van Hi-Float ten zeerste aan te raden aangezien helium ballonnen vaak langere tijd mooi moeten blijven.

Als u nieuwschierig bent geworden over wat Partyservice Meppel voor u en uw ballondecoraties kan betekenen. Samen met u nemen wij graag uw wensen door en bespreken de mogelijkheden die hier op aansluiten. Wij kunnen u adviseren in de beste keuze voor uw evenement. Samen met u zoeken wij naar de beste mogelijkheden welke binnen uw budget vallen. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u geheel vrijblijven contact met ons opnemen.