Helium ballonnen op uw trouwdag

Goedkope ballontrossen besteld u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Helium ballonnen zijn een echte aanwinst voor uw trouwdag. De helium ballonnen kunnen als diverse ballondeocratie worden ingezet. Door de diversiteit aan kleuren en formaten kunnen helium balonnen helemaal in stijl met uw bruiloft worden gemaakt in de decoratie zoals u het wenst.

Losse helium ballonen.

Losse helium ballonnen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Al dan niet versierd met een lintje kunt u helium ballonnen gebruiken om bijvoorbeeld het plafond in een ruimte te versieren. Helium balonnen met een lintje gebruiken om het plafond te versieren geeft een leuk en speels effect. Maar u kunt bijvoorbeeld ook stoelen en dergelijke versieren door er een helium ballon met een lintje aan vast te maken.

Ballontrossen met helium ballonnen.

Vaak ingezet tijdens een trouwdag zijn naast een ballonboog en ballonpilaar, ballontrossen gemaakt van helium ballonnen. Meerder met helium gevulde ballonnen worden in een kleur naar keuze met een lintje vastgemaakt aan een ballongewicht. Dit kan op verschillende manier. De ballonnen komen op dezelfde hoogte te zweven, hiermee krijgt u een brede ballontros. Ook kunt u er voor kiezen te spelen met de hoogte waarop de helium ballonnen zweven. In een ruimte met een beperkte ruimte is de laatste optie de beste. Deze ballontros zal namelijk minder ruimte in nemen.

Ballonboog van helium ballonnen.

Helium ballonnen verwerkt in een complexe ballondecoratie.

Naast dat wij standaard ballonbogen leveren of een ballonboog op maat. Kunnen wij voor u ook een ballonboog maken van helium balonnen. Deze bogen kan van heel erg eenvoudig tot zeer complexe ballondecoraties worden ingezet. Door dat de ballonnen met helium gevuld zijn is er vrijwel geen limiet aan het formaat van een boog, en dat bied zeer veel voordelen zoals u op de foto hiernaast kunt zien.

Ballon in Ballon.

Helium ballonnen lenen zich er goed voor om een leuke ballon in ballon decoratie te maken. De bedoeling hiervan is een grotere ballon te vullen met kleinere heliumgevulde ballonen. De grote ballon zal worden doorgeprikt waarna de kleine helium ballonnen het luchtruim kiezen. Deze ballondecoraties worden dikwijls ingezet in de vorm van een ballon der liefde.

Hi-float behandeling.

Ballonnen gevuld met helium hebben slechts een beperkte zweeftijd. Door de ballonnen te behandelen met Hi-FLoat zijn wijin staat de zweeftijd van ballonnen aanzienelijk te verlengen. Zeker bij ballondecoraties voor uw trouwdag maken wij hier gebruik van. Zo kunnen wij garanderen dat u werkelijk de hele dag kunt blijven genieten van uw decoraties.

Naast de getoonde voorbeelde zijn er natuurlijk nog meer dan voldoende voorbeelden te bedenken en te creëren met helium balonnen. Wij gaan dan ook graag eens met u om tafels zitten om te kunnne bespreken wat er allemaal mogelijk is voor uw trouwdag. Aan de hand van voorbeelden bespreken wij met u graag uw wensen en onze mogelijkheden.