Trossen met helium ballonnen

Goedkope ballontrossen besteld u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Ballontrossen gemaakt van helium ballonnen zijn misschien wel de meest gemaakt ballondecoratie voor een huwelijksdag. De ballontrossen in vrolijke kleuren passend bij uw bruiloft kunnen vrijwel overal worden ingezet en indien nodig ook nog worden herplaatst.

Ballontrossen bij de ingang.

Dikwijls worden de trossen met helium ballonnen bij de ingang van het pand geplaatst. Dit kan zijn door middel van bijvoorbeeld ballongewichten. Ook is het mogelijk de ballontrossen vast te maken aan bijvoorbeeld een paaltje. Vaak worden de trossen met helium ballonnen aan weerszijden van de entree geplaats zodat ze uw gasten naar binnen begeleiden. Indien u de trossen bij een ingang komen te staan raden wij u aan om niet te veel helium ballonen in een tros te bestellen. Als er te veel ballonnen in een tros zitten belemmerd u de ingang.

Trossen als tafeldecoratie.

Helium ballonnen versierd met tinzels
helium ballonnen versierd met tinzels

Trossen met helium ballonnen kunnen zeer goed dienen als een tafeldecoratie. Door gebruik te maken van lintjes kunnen de helium gevulde ballonnen op afwijkende hoogtes worden vastgemaakt aan een ballongewicht. Zo wordt voorkomen dat u tafelgasten hinder ondervinden van de ballondecoraties.

Deze tafeldecoraties kunnen op vershillende manieren worden gemaakt door gebruik te maken van diverse formaten en kleuren ballonnen. Ook kunnen er extra’s worden toegevoegd aan de trossen met helium ballonnen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan tinzels of thule.

U ziet de mogelijkheden voor trossen met helium ballonnen zijn zeer uitgebreid. Heeft u zelf een idee of wilt u wat meer informatie over de mogelijkheden. Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag naar de mogelijkheden van trossen met helium ballonnen. Trossen met helium balonnen zijn in de meeste gevallen maatwerk, wij maken dan ook graag een offerte op maat voor u.