BBQ Catering bij u thuis.

bbq catering voor bruiloften, verjaardagen en andere evenementen

Bbq catering voor uw verjaardag, huwelijksjublileum of gewoon zomaar er is altijd wel een goede reden om gebruik te maken van de bbq catering van Partyservice Meppel. Met onze bbq catering haalt u namelijk niet zomaar een bbq in huis.

Bbq catering.

Bij Partyservice Meppel geloven wij dat een bbq aan huis best bijzonder mag zijn. Als u gebruik maakt van de bbq catering van Partyservice Meppel dan haalt u ook daadwerkelijk iets bijzonders in huis voor uw evenement. Met vlees van een ambachtelijke slager met passie voor zijn vak zorgen wij voor de lekkerste stukken vlees of vis op de bbq. En dat doen we natuurlijk niet alleen in de zomer. Ook in Nederland is de winter bbq inmiddels een fenomeen geworden.

Uw bbq wordt volledig door Partyservice Meppel verzorgt. Het vlees de salades en zelfs de dranken kunnen wij voor u regelen. U heeft werkelijk geen enkel omkijken naar de bbq voor het door u gekozen gezelschap. Als u dat wenst regelen we zelfs een heuse gecertificeerde grillmaster om van uw evenement werkelijk een bijzondere ervaring te maken.

Meer dan alleen een bbq.

Om een geslaagde bbq te kunnen organiseren dient u met vele zaken rekening te houden. Wat als het weer bijvoorbeeld slecht is, iets wat in Nederland natuurlijk nogal eens wil gebeuren. Met onze bbq catering kunnen wij hier eenvoudig een olpssing bieden. Naast het verzorgde bbq pakket kunnen wij u bijvoorbeeld eenvoudig pakketten aanbieden waarbij rekening wordt gehouden met het weer. Wij zijn in staat u een volledig pakket aan te bieden tegen uiterst scherpe prijzen. Zo weet u zeker dat uw bbq event een geslaagd feest gaat zijn en niet in het water zal vallen .

Maatwerk.

Goede bbq catering is maatwerk. Wilt u de hele bbq door ons laten organiseren inclusief grillmaster of bent u slechts op zoek naar het huren van een bbq inclusief vlees en salades. Wij helpen u graag met een scherpe offerte op maat. U kunt hiervoor eenvoudig contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Met onze catering en feestverhuur activiteiten zijn wij in staat om ook van uw feest een topfeest te maken!