BBQ huren of compleet verzorgde bbq aan huis.

Genieten, dat is waar het om draait als u een bbq aan huis gaat organiseren. En daar komt natuurlijk heel wat bij kijken, meer dan alleen een bbq huren. Maar gelukkig zijn wij er om u daar bij te kunnen helpen. Naast dat u bij ons een bbq huren kunt, kunnen wij ook uw gehele bbq aan huis verzorgen, inclusief personeel als u dat wenst.

Een bbq aan huis.

Een lekker zomerse dag vraagt er om lekker met vrienden te gaan bbq’en. Maar wat nu als je niet de beschikking hebt over een barbecue welke groot genoeg is om al je vrienden uit te nodigen. Simpel, dan ga je een bbq huren. Natuurlijk huur je dan ook gelijk borden bestek en glaswerk. Want dat afwassen daar zit niemand op te wachten. Gelukkig zijn wij er, wij nemen al je zorgen graag uit handen. Bij Partyservice Meppel regelt u eenvoudig uw helee barbecue.

BBQ voor een groep.

Voor iedereen kunnen wij een passende bbq aan huis organiseren. Maar voor iedereen zal de bbq er ook anders uit zien. Zo heeft u natuurlijk veel minder nodig als u met een kleine groep gaat bbqen. Speciaal voor groepen hebben wij een aanbod van diverse bbq pakketten welke u eenvoudig online kunt reserveren. U vult simpelweg het aantal personen in waarmee u wilt genieten van een bbq aan huis, en wij regelen de rest.

BBQ aan huis voor grotere groepen.

Bent u met een grotere groep en wilt u toch kunnen genieten van een barbecue aan huis. Dan helpt Partyservice Meppel u graag. Met ons bbq buffet voor grotere groepen zijn wij er van overtuigd dat wij uw bbq tot een doorslaand succes kunnen maken. Met onze bbq buffetten kunnen wij van uw bedrijfs bbq of bbq tijdens uw bruiloft zorgen voor een gezellige sfeer aangevuld met fantastisch eten.

De BBQ.

Wij bieden u op diverse manieren aan te helpen met het organiseren van een bbq aan huis. Dit kan zijn van simpelweg een bbq huren tot het volledig verzorgen van uw barbecue evenement inclusief personeel. Met een bbq aan huis kunnen wij voor u het hele evenement eenvoudig organiseren,

Als wij voor u mogen bbqen dan weet u zeker dat u het beste in huis haalt. Wij werken uitsluitend met de lekkerste ambachtelijk bereidde stukken vlees en de lekkerste verse salade. Zo zijn ook wij er van overtuigd dat wij u het beste kunnen bieden.

Meer dan alleen de bbq huren.

Naast dat u bij ons een bbq huren kunt, zijn wij uiteraard tot veel meer in staat. Afhankelijk van het type feest of evenement dat u aan het organiseren bent kunnen wij u voorzien van diverse feestverhuur materialen om van uw feest een geslaagd feest te maken. Zo bieden wij diverse materialen aan in een kant en klaar pakket. Zo makken wij het voor u heel gemakkelijk om uw feest in een keer te kunnen organiseren.

Uiteraard neemt u voor uw feest het liefst alles af bij een leverancier. Een barbecue huren bij de ene partij en borden bestek en glaswerk bij een andere partij is natuurlijk niet handig. Het scheelt u een hoop extra werk en bovendien bent u ook nog eens goedkoper uit als u alles afneemt bij dezelfde partij. Wilt u een volledig verzorgde bbq aan huis organiseren kijkt u dan eens rustig rond op onze website. U krijgt zo een goed idee van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Indien u graag een offerte wenst voor een bbq aan huis of voor uw evenement kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met u bespreken we graag onze mogelijkheden voor uw evenement.