BBQ catering op je bruiloft.

Traditiegetrouw is het zomerseizoen het seizoen om te trouwen, maar ook om te bbq’en. Bbq catering op een bruiloft is dan ook iets wat tegenwoordig helemaal hip is. Nauurlijk kun je een bbq huren, en vragen aan ome sjon of hij de satétjes wil draaien en de hamburgers wil bakken op de bbq.

Meer dan alleen een bbq huren.

Bij Partyservice Meppel vinden wij dat bbq catering meer is dan alleen het verhuren van een bbq en het leveren van het vlees. Met bbq catering op je bruiloft vinden wij dat alles tot in de kleinste puntjes geregeld moet zijn. Lekker eten & drinken, maar bijvoorbeeld ook een kok welke de lekkerste stukken vlees van de bbq tovert.

Wij ontzorgen uw feest.

Partyservice Meppel heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met bruiloften. Niet alleen door de verhuur van artikelen maar zeker ook met de catering voor uw huwelijk. Door deze combinatie is het mogelijk dat wij u alle zorgen uit handen nemen.

Met ons complete aanbod van diensten zetten wij in een handomdraai uw trouwfeest om tot feest dat u nooit zult vergeten. Samen met u nemen wij uw wensen door voor de perfecte bbq catering op je bruiloft. Van simpele bbq tot uitgebreid feestmaal bereid door een van onze grillmasters, de mogelijkheden zijn werkelijk enorm.

bbq catering en meer.

Van biertap tot volledige bbq catering op je bruiloft, Partyservice Meppel is uw partner. Van A to Z bespreken wij samen met u uw feest zodat wij alles tot in de puntjes voor u kunnen organiseren. De aankleding met bijvoorbeeld ballondecoraties zoals een ballonboog, het meubulair en natuurlijk de gerechten welke u uw gasten wilt serveren komen aan bod.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van bbq catering op uw bruiloft neemt u dan een geheel vrijblijvend contact met ons op.