BBQ huren

Een bbq huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

BBQ huren? Een feestje zonder een BBQ is geen feestje, bij Partyservice Meppel weten wij dat maar al te goed. Niet voor niks kunt u bij ons terecht voor zowel feestverhuur als catering.  Wij bieden u dan ook een proffesionele slagersbbq voor een zeer scherp tarief. Heeft u geen zin in een hoop gedoe huurt u dan deze slagersbbq bij Partyservice Meppel. U huurt deze slagersbbq inclusief een gasfles met voldoende gas voor een avondje overheerlijk barbequen voor slechts 30 euro.

Een bbq huren voor elk feest.

Op zoek naar een barbecue voor een succesvolle familiedag, buurtfeest of elk ander feest! Huur dan deze Professionele slagers barbecue. Deze barbeque heeft een bak oppervlakte van 65 x 53 cm. Hiermee is deze barbeque groot genoeg voor grotere groepen.

Gaat u een bbq huren bij Partyservice Meppel dan wordt deze slagers barbeque inclusief gasfles geleverd. Dat betekend dat u achteraf geen extra kosten voor het gebruik van gas hoeft te betalen.

Let op:

Na het gebruik van onze barbucue verwachten wij dat u deze weer schoon aan ons inleverd. Net zo als u een schone bbq van ons verwacht. Als u de gebruikte barbecue niet schoon inleverd zijn wij genoodzaakt om €20,-  schoonmaakkosten  aan u door te berekenen!

Product omschrijving:
– Elke brander is voorzien van thermo koppel beveiliging
– Max. vermogen 12kW
– Elektronische Piëzo ontsteking van buitenaf
– RVS bescherm rooster, elke brander word bedekt en beschermd.
– RVS vet / druip opvang lade
– Zwaar verchroomt rooster
– Compleet met gas, slang 1,5 mtr. en 50 mbar gas druk regelaar
– Geschikt voor gebruik met butaan, propaan & LPG gasflessen
– Breedte x hoogte x diepte = 65 x 25 x 53 cm

Gaat u een bbq huren dan doet u er verstandig aan er rekening mee houden dat het weer toch wat slechter is dan gehoopt. Partyservice Meppel maakt het u graag gemakkelijk. U kunt bij ons bijvoorbeeld een losse partytent huren, maar wij bieden u ook een compleet feestpakket. In dit feestpakket zit alles om van uw feest een geslaagd feest te maken.

Kiest u er voor de gehele bbq door ons te laten verzorgen in de vorm van een van onze bbq menu’s  dan kiest u voor kwaliteits catering. Deze bbq menu’s zijn compleet verzorgde bbq’s. U hoeft geen barbecue te huren en ook geen borden en bestek. De ompleet verzorgde bbq menu’s voorzien u in alles dat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue.

Onze bbq specialisten maken van uw feest een topevenement. Daarnaast kunnen wij uw evenement met diverse artikelen uit onze feestverhuur nog verder ondersteunen.  Voor een geweldige bbq ervaring bent u bij Partyservice Meppel aan het juiste adres.