Slagersbbq

Een bbq huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een slagers bbq huren? Een feestje zonder een BBQ is geen feestje, bij Partyservice Meppel weten wij dat maar al te goed. Wij bieden u dan ook een proffesionele slagersbbq voor een zeer scherp tarief. Heeft u geen zin in een hoop gedoe huurt u dan deze slagersbbq bij Partyservice Meppel. Deze bbq huurt u geheel compleet inclusief een gasfles. Zo heeft u werkelijk geen omkijken naar de door u te organiseren bbq. U huurt deze slagersbbq inclusief een gasfles met voldoende gas voor een avondje overheerlijk barbequen voor slechts €30.

Een slagers bbq huren voor elk feest.

Op zoek naar een barbecue voor een succesvolle familiedag, buurtfeest of elk ander feest! Huur dan deze Professionele slagers barbecue. Deze barbeque heeft een bak oppervlakte van 65 x 53 cm. Hiermee is deze barbeque groot genoeg voor grotere groepen. U huurt bij Partyservice Meppel deze slagers barbeque inclusief gasfles. Dat betekend dat u achteraf geen extra kosten voor het gebruik van gas hoeft te betalen.

Schoonmaken van de BBQ

Na het gebruik van onze barbucue verwachten wij dat u deze weer schoon bij ons inlevert. Net zo als u een schone bbq van ons verwacht. Als u de gebruikte barbecue niet schoon inlevert zijn wij genoodzaakt om €20,-  schoonmaakkosten  aan u door te berekenen!

Naast het huren van een BBQ, kunt u er rekening mee houden dat het weer toch wat slechter is dan gehoopt. Partyservice Meppel maakt het u graag gemakkelijk, in ons feestverhuur assortiment vindt u diverse artikelen.. U kunt bij ons bijvoorbeeld een losse partytent huren, maar wij bieden u ook een compleet feestpakket voor bijvoorbeeld een straatfeest. In dit feestpakket zit alles om van uw feest een geslaagd feest te maken.