Belegde broodjes.

Luxe belegde broodjes thuis of op de werkvloer bezorgd.

Belegde broodjes wij regelen het graag voor u. Partyseervice Meppel is er niet alleen voor de verhuur van materiaal en de catering van uw evenement. Ook in het dagelijkse leven staan wij graag voor u klaar bijvoorbeeld met onze luxe belegde broodjes. U kunt onze belegde broodjes bestellen voor bij u thuis op de werkvloer of voor uw evenement.

Download snel onze bestellijst.

PARTICULIEREN.

Wij verzorgen de catering voor zowel bedrijven en particulieren. Onze broodjes worden dan ook veelvuldig besteld  voor op de werkvloer of als lekker broodje voor thuis. Naast onze broodjes verzorgen wij natuurlijk nog op nog veel meer vlakken de catering.

Wat dacht u van de catering van uw bruiloft of personeelsfeest. Met een ruim assortiment hapjes en lekkernijen, en daarnaast de nodige hoeveelheid aan materialen kunnen wij uw feest in goede banen leiden.

Broodjes op de werkvloer.

Naast het verzorgen van broodjes voor particulieren bezorgen wij onze broodjes natuurlijk ook graag bij u op de werkvloer. U kunt eenvoudig een bestellijst van ons downloaden. Uw bestelling geeft u telefonisch of via email eenvoudig aan ons door. U w bestelling zal rond de lunch door ons bij u op het bedrijf worden afgeleverd.

Broodjes bestellen.

Luxe belegde broodjes kunt u eenvoudig besellen bij Partyservice Meppel. Wilt u broodjes bestellen dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Ook bieden wij u de mogelijkheid de broodjes telefonisch of per email te bestellen. Onze broodjes worden van donderdag tot zondag geleverd van 10:00-18:00 uur.

Download snel onze bestelliijst.