Borrelen met vrienden of catering

Lekker borrelen met vrienden, Partyservice Meppel maakt het mogelijk

Borrelen met vrienden, hoe leuk is dat. Gezellig met zijn allen samenzijn na bijvoorbeeld een leuk dag uit. Hoe lekker is het dan wel niet om de avond af te sluiten met een lekkere borrel. Natuurlijk hoort daar dan een lekker drankje en een overheerlijke borrelplank bij.

Na onze verhuizing naar een nieuw en groter pand zal Partyservice Meppel haar activiteiten in de catering uitbreiden. Onze ervaringen met het leveren en verzorgen van bbq’s en de catering tijdens bruiloften gaan wij verder ontplooien. Hierbij kunt u denken aan catering tijdens uw bedrijfsevenement maar ook aan een lekkere borrelplank als u gaat borrel met vrienden.

Catering.

Partyservice Meppel zal flink gaan investeren en zo haar activiteiten verder uitbreiden. Bent u op zoek naar catering voor uw bruiloft of bedrijfsevenement. Of zoekt u het toch liever iets simpeler voor bijvoorbeeld uw verjaardag. Partyservice Meppel zal er voor u zijn.

Van simpele hapjes op uw borrelplank tot het verzorgen van een compleet buffet. De catering activiteiten zoals wij deze nu aanbieden aan onze klanten zal de komende tijd stevig op de schop gaan en worden uitgebreid. Zo zorgt Partyservice Meppel voor een volledig aanbod tegen de scherpste prijzen, zoals u van ons gewent bent.

Borrelplank of hapjes.

Naast de catering tijdens bruiloften gaan wij hapjes aanbieden welke u per stuk kunt bestellen. Zo stelt u eenvoudig uw hapjesschaal of borrelplank samen. Natuurlijk bieden wij ook standaard hapjesschalen en borrelplanken aan. Aan u de keus.

De hapjes die wij serveren zijn wat luxer dan u gewent bent van een standaard hapjesschaal. En toch proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo heeft u relatief goedkoop toch zeer luxe hapjes welke u kunt uit serveren tijdens uw  verjaardag of evenement.

Borrelen met vrienden.

Wilt u borrelen met vrienden neemt u dan snel een kijkje in ons assortiment. De eerste hapjes staan inmiddels online en geven u eeen goed idee van het soort hapjes dat u van ons mag verwachten. De komende tijd zal de catering afdeling stevig worden aangevuld dus houd ons in de gaten voor catering van uw evenement.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.