Broodjes voor uw bruiloftsgasten.

broodjes voor uw bruiloftsgasten

Uw trouwdag is misschien wel een van de drukste dagen uit uw leven, alle reden dus om lekkere broodjes voor uw bruiloftsgasten te bestellen. Wij begrijpen als geen ander dat door het drukke schema op uw trouwdag u geen tijd of zin heeft om broodjes te verzorgen voor uw gasten.

Ook voor u als aanstaand echtpaar is het van blang op zo’n drukke dag ook aan de inwendige mens te denken. En dat is waar wij u graag mee helpen. Wij ontzorgen u graag en maken met liefde een heerlijke lunch voor u klaar.

Belegde broodjes voor uw bruiloftsgasten.

Voor u en uw gasten verzorgen wij een compleet lunchpakket op maat voor u samengesteld. Hierin vindt u de lekkerste broodjes, belegd met kaas, vleeswaren en zoetigheid. Voor ieder wat wils. Deze vers belegde broodjes zullen de inwendige mens goed verzorgen zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Belegde broodjes naar keuze.

Bij Partyservice Meppel geven wij u graag zoveel mogelijk vrijheid in de keuze van belegde broodjes. Niet iedereen heeft immers eenzelfde budget voor de bruiloft. Of u nu kiest voor simpel belegde broodjes voor uw bruiloftsgasten, of mischien toch een wat luxere belegd broodjes wij helpen u graag.

Drinken voor uw gasten.

Naast het verzorgen van belegde broodjes voor uw bruiloftsgasten kunnen wij u ook helepen met het verzorgen van drinken voor uw gasten. Zo kunt u bijvoorbeeld een percolator huren voor grote hoeveelheden koffie, of een warme dranken ketel voor de thee.

Bezorgen.

Uiteraard heeft u zelf geen tijd om tijdens uw trouwdag de belegde broodjes voor uw bruiloftsgasten zelf op te komen halen. Daarom bezorgen wij de broodjes dan ook graag bij u thuis. Op een afgesproken tijdstip zullen wij de broodjes op de door u aangewezen locatie afleveren.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Op basis van uw wensen maken wij bovendien nog eens een zeer scherpe offerte voor u.