Buffet aan huis in Hoogeveen

Een bourgondisch buffet bestel je eenvoudig online bij Partyservice Meppel

Vandaag een mooi opdracht voor even zo mooie mensen. 50 jaar getrouwd is wat ons betreft zeker een goede reden om een buffet aan huis te bestellen. Begin Februari werden wij door een paar mensen benaderd met het verhaal dat de ouders van een van deze mensen op 28 februari 50 jaar getrouwd zouden zijn. Zij hadden bedacht het stel te verrassen met een groot feest. Hiervoor hebben ze onze hulp ingeschakeld, zodat alles op rolletjes zou verlopen.

Onze klanten zouden er voor zorgen dat het stel sochtends vanaf 9:00 uur afwezig zou zijn, e pas aan het einde van de middag terug zou zijn. Het verzoek aan ons was om iets moois neer te zetten, aangevuld met een lekker buffet aan huis en natuurlijk voldoende drinken voor de verwachte gasten.

Materiaal uit de Feestverhuur.

Dit zijn exact het soort opdrachten waar wij onze ziel en zaligheid in leggen. Mensen verrassen en een fantastische herinnering bezorgen. Met voldoende tijd en een aangewezen plek in de openlucht kkonden wij aan het werk.

Meerder partytenten gekoppeld aan elkaar

Met ruim 30 gasten kan het soms wel even aanpoten zijn. Met 2 partytenten van 5 x10 konden we in ieder geval al voldoende ruimte creeëren om alle gasten een zitplaats aan tafel te geven. Bovendien hadden we zo ook voldoende ruimte om het buffet aan huis op een mooie manier uit te kunnen stallen.

Nadat de partytenten zijn opgebouwd, beginnen we langzaam maar zeker met de aankleding van het te geven feest. Als eerste plaatsen wij de verlichting. Daarna plaatsen we verdeeld over de aan elkaar gekoppelde partytenten enkel terrasheaters. Onze klanten hadden eerder in de week al een aantal artikelen bij ons gebracht met de vraag of we deze ook in de tenten konden ophangen. Kleine maar belangrijke herrineringen voor het stel dat 50 jaar getrouwd was.

Na het ophangen van de verlichtingen, versieringen en het plaatsen van heaters is het tijd voor de meubels. Een aantal mooie tafels aangekleed met een tafelrok, servies, bestek en glaswerk. Natuurlijk ontbreken een kandelaar en een mooie klein tafeldecoratie in de vorm van een bloemstukje ook niet. Als laatse plaatsen we de stoelen en tellen we nogmaals of we overal voldoende van hebben neergezet.

Het buffet aan huis en de bar.

Een mobiele bar huren voor uw feest of evenement doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Vervolgens is het tijd om de bar te plaatsen en aan te sluiten, net als een tweetal koelkasten. De koelkasten worden alvast gevuld met drinken zodat dit mooi de tijd heeft om te kunnen afkoelen. Op de bar Wordt het een en ander aan glaswerk uitgestald zodat we daar verder geen omkijken meer naar hebben. Ja, pas weer als alle gasten er zijn, want de bediening doen we natuurlijk ook.

Met in totaal 5 buffettafels, allen voorzien van een mooie zwarte tafelrok hebben we voldoende ruimte om het buffet te kunnen uitstallen. We plaatsen een aantal chafing dishes waarin de warme gerechten in warm worden gehouden kunnen worden, plaatsen enkele schalen met heerlijke salades, en natuurlijk een mand met de lekkerste verse stokbroden. Een flinke schaal met verse huisgemaakte kruidenboter en de een snijplank met broodmes maken het buffet aan huis af.

Met nog een uur te gaan voor dat wij onze gasten kunnen verwachten is het tijd om de chafing dishes op warmen. De potjes brandpasta aan te steken, en de laatste puntjes op de i te zetten. Tegen de tijd dat alle gasten hun plek hebben gevonden en een toast hebben uitgebracht is het buffet aan huis klaar om genuttigd te worden.

Geslaagde buffet aan huis

Tegen 23:00 uur werd het voor de meeste gasten tijd om naar huis te gaan. Van veel gasten hebben we mogen horen dat ze hebben genoten van het buffet aan huis. Maar ook dat ze niet wisten wat er zoal mogelijk is. Voor hun was het dus een mooie en goede ervaring met ons bedrijf, en daar zijn we trots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.