Buffet aan huis

Wilt u een buffet aan huis organiseren, Partyservice Meppel is uw partner. Wij maken van uw feest.....onze zorg!

Wilt u een buffet aan huis organiseren voor uw vrienden of famillie. Dan heeft u in Partyservice Meppel een betrouwbare partner gevonden. Met de ervaring die wij hebben opgedaan met onder andere straatfeesten en buurtbbq’s weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen met het organiseren van een buffet aan huis.

Buffetartikelen voor uw buffet aan huis.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van diverse soorten artikelen, waaronder buffetartikelen. Van koud buffet tot warm buffet hebben wij de spullen om uw buffet tot een succes te maken. Partyservice Meppel levert u een volledig assortiment artikelen welke u kunt gebruiken voor uw buffet. Servies, glaswerk, bestek u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het aan u leveren.

Naast de verhuur van buffetartikelen zoals chafing dishes, dienbladen en kandelaars aan particulieren kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor heerlijk eten. Met liefde voor het vak brengen wij u de lekkerste koude en warme buffetten. Heeft u liever vis dan is ook dat geen probleem.

Offerte op maat.

Van kerstbuffet tot zomers buffet Partyservice Meppel helpt u graag met de organisatie. Bent u zelf een echte topkok dan huurt u simpelweg de spullen die u nodig denkt te hebben en maakt u zelf het eten. Zijn uw kookkunsten iets minder dan laat u zich eenvoudig verwennen door ons. Vraagt u gerust geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en laat u verrassen door onze lage prijzen.