Buffet aan huis

Wilt u een buffet aan huis organiseren, Partyservice Meppel is uw partner. Wij maken van uw feest.....onze zorg!

Wilt u een buffet aan huis organiseren voor uw vrienden of famillie. Dan heeft u in Partyservice Meppel een betrouwbare partner gevonden. Wij zijn uw partner als het gaat om catering & feestverhuur. Met de ervaring die wij hebben opgedaan met onder andere straatfeesten en buurtbbq’s weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen met het organiseren van een buffet aan huis.

Buffetartikelen voor uw buffet aan huis.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van diverse soorten artikelen, waaronder buffetartikelen. Van koud buffet tot warm buffet hebben wij de spullen om uw buffet aan huis  tot een succes te maken. Partyservice Meppel levert u een volledig assortiment artikelen welke u kunt gebruiken voor uw buffet. Servies, glaswerk, bestek u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het aan u leveren.

Naast de verhuur van buffetartikelen zoals chafing dishes, dienbladen en kandelaars aan particulieren kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor heerlijk eten. Met liefde voor het vak brengen wij u de lekkerste koude en warme buffetten. Heeft u liever vis dan is ook dat geen probleem. Neem eens een kijkje bij onze buffetten.

Uw buffet aan huis.

Als u een buffet aan huis besteld bij Partyservice Meppel dan leveren wij onze buffetten standaard koud af in degelijke thermoboxen. Dit heeft voor ons het grote voordeel dat wij uw buffet aan huis gemakkelijker kunnen bezorgen. Een nadeel hiervan is dat u het buffet zelf dient op te warmen.

Gelukkig is het opwarmen van een buffet aan huis niet heel moeilijk. Met de door ons geleverde materialen kunt u de warme gerechten eenvoudig opwarmen. Bestelt u een buffet aan huis dan wordt deze geleverd inclusief de juiste proffessionele materialen om de gerechten eenvoudig op te warmen. Een klein beetje water zal moeten worden toegevoegd aan onze chafing dishes, en u dient de gerechten af en toe even om te scheppen. U krijgt van ons voldoende potjes brandpasta om uw gerechten te verwarmen en langdurig warm te houden.

Als wij een buffet aan huis bij u komen afleveren zal onze bezorger u een duidelijke uitleg geven over hoe u  onze gerechten het beste kunt verwarmen en warm kunt houden.

Offerte op maat.

Van kerstbuffet tot zomers buffet Partyservice Meppel helpt u graag met de organisatie van uw feest. U kunt uw buffet aan huis eenvoudig online bestellen bij Partyservice Meppel.

Bent u zelf een echte topkok dan huurt u simpelweg de spullen die u nodig denkt te hebben en maakt u zelf het eten. Zijn uw kookkunsten iets minder dan laat u zich eenvoudig verwennen door ons. Vraagt u gerust geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en laat u verrassen door onze lage prijzen in feestverhuur en catering.