Buffet catering bij u thuis

Buffet catering bij u thuis bezorgd

Jouw buffet compleet verzorgd, Partyservice Meppel maakt het mogelijk. Door onze jarenlange ervaring in de feestverhuur & catering kunnen wij voor elk moment wel een passend buffet organiseren. Geniet samen met je familie, vrienden of collega’s van al het lekkers dat wij voor je klaarmaken. Een goed georganiseerd en smakelijk buffet hoeft helemaal niet duur te zijn maar vraagt wel de nodige voorbereidingen. Daarom nemen wij de hele zorg van uw buffet uit handen. Wij maken onze buffetten met verse en vooral smakelijke ingrediënten en leveen deze bij u af in proffesionele opwarmschalen. Bovendien leveren wij dit alles gratis bij u thuis af. De dag na uw evenement komen we alles weer ophalen en doen wij voor u de afwas.

Heerlijk eten.

Wij doen graag ons best voor onze klanten en dat proef je in onze buffetten. Al onze buffetten worden bereid met verse ingrediënten. Al onze producten worden ingekocht bij echte vakmensen met passie voor hun vak. Zo komt ons vlees bij een ambachtelijke slager weg en de groentes worden rechtstreeks bij de groenteboer ingekocht. En dat proeft u terug in onze buffetten.

Een compleet buffet.

Naast overheerlijk eten worden onze buffetten zeer compleet bij u thuis afgeleverd. Zo ontbreekt het u en uw gasten aan niks. Het eten wordt geleverd in proffessionele opwarmschalen waarmee u de gerechten eenvoudig kunt opwarmen. Daarnaast leveren wij standaard borden, bestek en servetten mee met ons buffet aan huis.

Om het buffet helemaal compleet te maken kunt u eenvoudig glaswerk bij ons afnemen maar ook servies huren, het drinken, tafels en stoelen kunnen wij eenvoudig voor u verzorgen.

Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen met het organiseren van uw buffet, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen u graag een offerte op maat.