Catering

Catering voor uw feest, Partyservice Meppel helpt u graag.

Naast onze feestverhuur kunt u bij Partyservice Meppel ook terecht voor de catering van uw feest of evenement. Zoekt u partycatering voor uw bruiloft, verjaardag,bbq of bedrijfsevenement dan bent u bij ons in goede handen.

Catering op locatie.

Partyservice Meppel is gespecialiseerd in feestverhuur & catering op locatie en dan met name voor particuliere feesten. U kunt dan denken aan diverse buffetten welke wij voor u kunnen verzorgen. Maar ook een compleet verzorgde bbq onder leiding van een grillmaster behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunches in de vorm van diverse luxe belegde broodjes of wraps.

Bij Partyservice Meppel helpen wij u graag met alle facetten van uw feest of evenement. Daarom bieden wij diverse vormen van partycatering aan. Naast luxe belegde broodjes kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een buffet bestellen of bbq catering van uw bedrijfsevenement.

Feestverhuur & partycatering.

Doordat wij in staat zijn catering te combineren met onze feestverhuur, kunnen wij u van alle gemakken voorizen. Dat doen wij dan ook nog eens tegen de scherpste prijzen. Onze ruime assortiment artikelen welke wij verhuren sluiten naadloos aan op de partycatering behoefte van onze klanten.