Broodjes bestellen

Luxe belegde broodjes thuis of op de werkvloer bezorgd.

Heerlijke belegde broodjes bestellen voor uw feest of evenement doet u natuurlijk bij Partyaervice Meppel. Want uw lunch mag immers best een feestje zijn. Wij verzorgen op donderdag tot en met zondag graag uw lunch met onze heerlijk luxe belegde broodjes.

Particulier & zakelijk.

Onze luxe belegde broodjes kunnen eenvoudig online worden besteld door zowel zakelijk als particuliere klanten. Onze belegde broodjes worden gratis bij u thuis of op de zaak bezorgd. Een tijdige bestelling is echter wel noodzakelijk om ervoor te kunnen zorgen dat uw broodjes ook op het gewenste moment worden bezorgd.

Bij Partyservice Meppel kunt u luxe belegde broodjes bestellen van donderdag tot zondag. Zo kunt u uw (werk) week met een heerlijk broodje afsluiten.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid assortiment van luxe belegde broodjes, wraps en nog veel meer. Zoekt u een cateraar welke in staat is uw lunch te verzorgen dan heeft u de juiste partner gevonden. In ons assortiment is voor ieder wal wat lekkers te vinden. Bovendien worden alle broodjes vers afgebakken en voorzien van de lekkerste verse ingrediënten. Hierdoor kunt u zich er van verzekeren dat u het lekkerste broodje krijgt.

LUNCH BESTELLEN.

Een lunch bestellen voor bij u op de zaak of gewoon een lekker broodje voor tussendoor is heel eenvoudig. U maakt eenvoudig een keuze uit de broodjes welke u wenst en in de aantallen dat u ze graag ontvangt. U voegt deze broodje toe aan uw bestelling. Is Uw bestelling compleet dan rekent u af via Een veilig iDeal betaal omgeving.

Ook is het mogelijk uw bestelling aan de hand van onze bestellijst door te geven. Dit kunt u doen door uw bestelling door te bellen, of door ons een email te sturen. U betaald uw bestelling dan bij aflevering aan onze bezorger. U kunt uw bestelling contant betalen of u kunt er voor kiezen te betalen met pin.

Wilt u een grotere bestelling plaatsen houd er dan rekening mee dat het tijd kost om uw bestelling te verwerken. Wij vragen u dan ook uw bestelling voor 10 uur ’s ochtends aan ons door te geven. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw bestelling tijdig worden geleverd.

Broodjes bestellen