Catering en meer bij Parytservice Meppel

Volwaardige catering van uw evenement of slechts het huren van materiaal, Partyservice Meppel helpt u graag.

Als wij zeggen catering en meer dan bedoelen wij ook dat wij meer doen dan alleen de caterig van uw feest of evenement. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van catering. Of het nu gaat om de bruiloft catering, bbq catering of gewoon wat hapjes voor tijdens uw verjaardag. Partyservice Meppel helpt u op elk gebied.

Catering op uw bruiloft.

De catering van uw bruiloft is in goede handen bij Partyservice Meppel. Naast een diner voor uw daggasten hebben wij natuurlijk ook wat lekkers voor het grote bruiloftsfeest dat u ongetwijfeld zal organiseren. Met verrassende hapjes en en heerlijke broodjes om de avond mee te eindigen hebben wij voor elk wel wat wils in ons assortiment. Zoekt u bedienend personeel voor uw grote dag dan nemen wij dit uiteraard ook voor onze rekening.

BBQ

Naast het verzorgen van bruiloften en bedrijfsevenementen zijn wij zeer goed in staat de catering van uw bbq te verzorgen. Naast dat wij voor u vers bereidde salades maken, hebben wij vlees van een heuse ambachtelijke slager. Daarnaast vullen wij uw bbq pakket aan met diverse sauzen en vers gebakken broden. En als dat nog niet voldoende is kunnen wij u voorzien van een heuse grillmaster welke de fijne kneepjes van het bbqen tot in de puntjes beheerst. Onze grillmaster kan u bovenden kennis laten maken met een hele ander manier van bbqen, een echte aanrader.

Buffetten.

Wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk buffet dan kunnen wij u daar ook zeker mee helpen. Buiten het feit dat wij voor u het gehele buffet kunnen verzorgen bieden wij u ook de mogelijkheid tot het huren van materiaal. U kunt misschien zelf wel een behoorlijk potje op tafel zetten maar het ontbreekt u misschien wel aan het juist materiaal.

Feestverhuur & catering.

Naast onze catering activiteiten kan Partyservice Meppel nog veel meer voor u betekenen. Zo kunnen wij indien u dat wenst met onze feestverhuur de volledige inrichting van uw feest voor onze rekening nemen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een partytent huren. Maar ook tafels en stoelen, glaswerk en servies enz enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.