Catering voor je bruiloft.

Goede en betaalbare catering voor je bruiloft regelen je bij Partyservice Meppel

Betaalbare en goede catering voor uw bruiloft is zeker binnen handbereik bij Partyservice Meppel. U heeft bij ons een betrouwbare specialist gevonden in feestverhuur & catering met de nodige ervaringen in het cateren van bruiloften. Wij helpen u graag met het volledig ontzorgen als u gaat trouwen. Het eten voor uw daggasten, de dranken en de hapjes ’s avonds op het grote feest. Wij nemen alles voor onze rekening.

Bruiloftcatering op maat.

Natuurlijk is elke bruiloft maatwerk, en zo zal ook de catering voor je bruiloft maatwerk zijn. Niet iedereen heeft immers hetzelfde budget. Bij Partyservice Meppel regelt u de catering van uw bruiloft geheel zoals u dat wenst. Wilt u een volledig pakket afnemen of gaat u liever voor luxe belegde broodjes. Wij maken het mogelijk voor u tegen zeer scherpe prijzen.

Buffet of bbq.

Bij partyservice Meppel zijn de mogelijkheden voor de catering van uw bruiloft enorm. Traditionele buffettten kunnen wij zonder problemen voor u organiseren. Maar ook een bbq op uw bruiloft hoort zeker tot de mogelijkheden. Een heuse grillmaster zal het lekkerste vlees en de lekkerste gerechten voor u van de bbq toveren.

Maar ook andere vormen van catering behoren zeker tot de mogelijkheden. Nieuwschierig geworden over wat Partyservice Meppel voor u kan betekenen neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u uw wensen om deze te koppelen aan onze mogelijkheden.

Materiaalverhuur.

Naast het verzorgen van de catering oor uw bruiloft kunt u bij ons ook prima terecht voor het huren van materiaal voor uw bruiloft. Tafels, stoelen, glaswerk en servies u huurt het allemaal eenvoudig op hetzelfde adres.
Naast de verhuur van materiaal, kunnen wij u ook helpen met de aankleding van uw bruiloft.