Catering zakelijk.

Ook voor onze zakelijk klanten heeft Partyservice Meppel de mogelijkheid u catering op maat aan te bieden en de daarbij behorende feestverhuur. Of het nu gaat om een gezonde lunch op de werkvloer of een open dag wij helpen u graag met de catering van uw evenement.

Open dag.

Bent u op zoek naar catering zakelijk dan helpt Partyservice Meppel u graag.

Organiseerd uw bedrijf een open dag dan moet de catering natuurlijk tot in de puntjes geregeld zijn, U wilt zich als bedrijf natuurlijk van uw beste kant laten zien. Partyservice Meppel neemt die zorg met liefde uit uw handen. Met liefde leggen wij uw gasten in de watten. Met catering zakelijk haalt u het beste voor uw gasten in huis, zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen.

Catering bij bedrijfsopening.

Met catering zakelijk helpen wij u graag met u bedrijfsopening.

Een goed eerste indruk is van wezenlijk belang tijdens uw bedrijfsopening, uw bedrijf is namelijk het middelpunt van de belangstelling. Vanzelfsprekend is het dan ook van het grootste belang dat uw gasten tot in de puntjes worden verzorgd. Partyservice Meppel neemt die zorg graag uit uw handen. Geheel in stijl van uw bedrijf creëeren wij een perfecte eerste indruk.

Personeelsfeest.

Een personeelsfeest organiseren, Partyservice Meppel helpt u graag.

Wilt u uw personeel eens in het zonnetje zetten dan helpen wij u graag met het organiseren van een personeelsfeest. Naast de borrel bieden wij tal van mogelijkheden wat betreft hapjes, drankjes en buffettten. Ook kunnen wij tal van activiteiten aan uw personeelsfeest toevoegen.

Jubileum.

Uw jubieum is in goede handen bij Partyservice Meppel. Wij maken van uw feest onze zorg!

Een jubileum is een zeer mooi moment voor een feestje. Al vinden wij persoonlijk dat er altijd wel een reden is om een feestje te organiseren. Heeft uw bedrijf een bijzonder jubileum dat u in stijl wenst te vieren. Neem dan snel met ons alle mogelijkheden door voor het perfecte jubileum feestje.