BBQ personeelsfeest, wij regelen het voor u!

Een bbq personeelsfeest zonder dat u er zelf werk van heeft

Een bbq personeelsfeest organiseren samen met Partyservice Meppel, hoe gemakkelijk wilt u het hebben. Partyservice Meppel ontzorgt u en regelt uw bbq personeelsfeest van a tot z. Naast lekker eten & drinken verzorgen wij natuurlijk ook het meubulair, servies en bestek.

Begin van de zomer vieren.

Wat is er nu mooier dan het begin van de zomervakanties te vieren met een bbq personeelsfeest. Onder het genot van lekker eten & drinken in een ongedwongen sfeer genieten. Partyservice voorziet u van alle gemakken. Onze kok zal uw gasten voorzien van lekker eten rechtstreeks vanaf de bbq. De heerlijk salades,sauzen en natuurlijk het stokbrood zorgen voor een goed gevulde maag.

Drinken op het bbq personeelsfeest.

Naast lekker eten verzorgen wij ook het drinken voor uw gasten, of liever uw gasten verzorgen hun eigen drankje. In het assortiment zit naast een lekker biertje dat uw gasten zelf kunnen tappen ook heerlijk gekoelde wijn en frisdranken. Voor al uw gasten is er wel iets dat hun zal aanspreken.

Meubulair.

Naast lekker eten en drinken is het voor uw gasten natuurlijk wel zo prettig als zij van hun hapje en drankje kunnen genieten aan een tafel. Partyservice Meppel verzorgd naast eten & drinken ook voldoende plaatsen waaraan uw gasten kunnen genieten van al dat lekkers. Naast statafels hebben wij een ruime hoeveelheid biertafelsets tot onze beschikking voor uw gasten.

Beschutting.

Ook aan beschutting is gedacht, met een ruim assortiment beschikbare tenten kunnen wij elke locatie omtoveren tot een heuse feestlocatie. Zelfs als deze locatie een thema moet hebben zijn wij daar op voorbereid.

Met het bbq personeelsfeest bied Partyservice Meppel u een all inclusive personeelsfeest aan op uw locatie. Natuurlijk is elke locatie en elk bedrijf anders. Neem dus snel contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.