Compleet verzorgde bbq aan huis

Met een compleet verzorgde bbq aan huis wordt het pas echt genieten van uw bbq feest. Geen gedoe met het inkopen van vlees en salades. En de afwas die hoeft u ook al niet te doen. Met het compleet verzorgde bbq aan huis pakket van Partyservice Meppel nemen wij u al het werk uit handen.

De specialist in bbq catering aan huis.

Dagelijks verzorgen wij diverse bbq’s voor bedrijven en particulieren aan huis. Samen met u stellen wij het perfecte bbq aan huis pakket samen al dan niet met een heuse bbq kok. Zo kunt u en uw gasten pas echt genieten van al dat lekkers op de bbq.

Partyservice Meppel zal u al het werk uit handen nemen. Niet alleen verzorgen wij uw bbq maar nemen wij standaard borden en bestek mee zodat u niet met plastic borden en bestek te maken krijgt. Uiteraard doen wij de afwas zodat u daar ook geen omkijken naar heeft.

Wat mag u verwachten.

Besteld u een bbq aan huis bij Partyservice Meppel dan besteld u daadwerkelijk een complete ervaring. Naast lekker vlees op de bbq verzorgen wij diverse salades sauzen en natuurlijk stokbrood. Samen met het eten verzorgen wij ook het materiaal om te kunnen genieten van de bbq. Voor al uw gasten zullen er borden en bestek zijn. Broodmessen, snijplanken aan werkelijk alles wordt gedacht om tot een compleet verzorgde bbq aan huis te komen. Waarom zou u nog alleen een losse bbq huren?

Particulieren & bedrijven.

De verzorgde bbq aan huis worden dikwijls afgenomen. Voor zowel bedrijven en particulieren verzorgen wij regelmatig een bbq, al dan niet met een bbq kok. Een bbq verzorgen voor grotere groepen vraagt dan ook een iets andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van de bbq aan huis zijn wij er van overtuigd dat wij de voor u geschikte partner zijn.

Naast dat wij de bbq aan huis voor u verzorgen kunnen wij u met onze feestverhuur ook helpen met de aankleding van uw evenement. Zo kunt u bij ons ook een partytent huren en meubilair om uw gasten een zitplek aan te kunnen bieden. Maar ook een ballonboog, suikerspinmachine of een popcornmachine huren behoren tot de mogelijkheden. Kijkt u rustig even rond in on assortiment.

Naast de standaard bbq aan huis pakketten welke u direct kunt reserveren bieden wij u de mogelijkheid om samen met ons een pakket op maat te maken. Samen met u bespreken we uw wensen en koppelen deze aan onze mogelijkheden. Uiteraard zullen we dit geheel vrijblijvend omzetten naar een scherp geprijsde offerte.