Een ballonboog op maat gemaakt.

Een ballonboog op maat laten maken klinkt als een dure grap, toch hoeft dat helemaal niet zo duur te zijn. Met een beetje creativiteit en scherp inkopen kunnen wij u al een ballonboog op maat gemaakt aanbieden vanaf €89.

Om een ballonboog op maat te kunnen maken is het natuurlijk van belang om te bepalen welk doel de balonboog zal dienen. Wordt de ballonnenboog ingezet als pure eyecatcher bij bijvoorbeeld de opening van uw bedrijf. Of Wilt u graag een ballonnenboog laten maken en deze gebruiken als trouwboog voor uw grote dag.

De basis van een ballonnenboog.

De basis van een op maat gemaakte ballonnenboog is eigenlijk altijd gelijk. de grondplaten en het frame bepalen de grootte en vorm van de ballon boog. Met de ballonnen kan gekozen worden uit diverse kleuren zodat een ballonboog aan zal sluiten bij de kleuren van bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf. In de praktijk komt dit er vaak op neer dat een op maat gemaakte ballonboog voor bedrijven vaak uit een aantal verschillende kleuren, terug te vinden in de huisstijl. Als het gaat om een trouwboog van ballonnen zien we vaak een boog met een of twee kleuren als basis.

Wilt u een echte ballonboog op maat gemaakt dan gaan wij natuurlijk een stapje verder dan alleen wat ballonnen om een frame heen te draaien. Een baalonboog op maat gemaakt kan worden voorzien van talloze toevoegingen om echt een unieke ballonnenboog voor u te maken.

Toevoegingen aan een ballonboog op maat gemaakt.

Door het gebruik van toevoeging aan uw ballonboog zijn wij in staat een authentieke ballonnenboog voor uw evenement te fabriceren. U kunt hier denken aan het toevoegen van een huldeschild zoals iedereen dat wel kent. maar ook toevoegingen in de vorm van kunstbloemen vormen geen probleem.

Ook is het voor ons mogelijk door het gebruik van diverse soorten en vormen van ballonnen iets compleet anders te fabriceren dan een standaard ballonboog. U ziet de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Wellicht heet u zelf al een idee voor een ballonnenboog, of misschien wilt u meer weten over onze mogelijkheden. Het is dan ook zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen. Een van onze medewerkers verteld u graag meer over de mogelijkheden voor een ballonboog op maat gemaakt.