Een ballonboog voor uw evenement

Goedkoop een ballonboog bestellen voor uw bedrijfsopening,huwelijk of ander evenement besteld u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een ballonboog huren voor uw feest of evenement, of misschien wel als extra versiering van uw bruiloft of jubileum. Een Ballonboog komt op ieder feest wel tot zijn recht. De veelzeidigheid van een ballonboorg maakt juist deze oude ballondecoraties juist zo aantrekkelijk.

Een ballonboog op ieder feest.

Doordat wij een ballonboog op maat gemaakt kunnen maken in tientallen verschillende kleuren en kleurcombinaties. Durven wij te beweren dat de ballonboog geschikt voor ieder evenement. Partyservice Meppel maakt en plaats tientallen ballonbogen per jaar. De ballonbogen worden vaak ingezet bij open dagen van bedrijven en huwelijken. Zeker voor bedrijven zijn ballondecoraties interressant omdat de boog helemaal in de huiskleuren kunnen worden vervaardigd. Bovendien maken wij het u graag gemakkelijk en kunt u de ballonboog eenvoudig online bestellen op onze website.

Voor huwelijken en jubilea’s

Ballonbogen worden dikwijls ingezet bij huwelijken en jubilea. Dit komt aan de ene kant omdat een ballonboog op zich zelf al een redelijke versiering is. Anderzijds zorgt het frame waar de boog van is gemaakt er voor dat er nog een aantal mogelijkheden zijn om het geheel verder te versieren. Aan het frame kunnen bijvoorbeeld hulde schilden worden gehangen. Maar het frame maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om met licht te werken. waardoor het mogelijk wordt uw boog te verlichten. U kunt wel nagaan wat voor bijzonder schouwspel er gecreerd kan worden als wij ballonnen met led-verlichting combineren.

Meer dan alleen bogen

Ook bij huwelijken worden er vaak ballondecoraties zoals de ballonboog ingezet. Niet alleen omdat er met ballonnen makkelijk en snel kan worden versierd. Tegenwoordig kan er met ballonnen zoveel worden gedaan dat alleen een standaard ballon niet meer voldoende is als versiering. Diverse maten kleuren en vormen van een ballon in combinatie met bijvoorbeeld een frame maakt dat we de meest uiteenlopende creaties kunnen fabriceren, ook als het gaat om ballonbogen.

Bij Partyservice Meppel geloven wij er niet in dat iets onmogelijk is, wij gaan dan ook graag met u in oveleg om te kijken wat voor een bijzondere ballonboog wij voor u uit de hoge hoed kunnen toveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.