Een bbq huren, doe dat op tijd.

Een bbq huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Een BBQ huren is net als veel andere zaken iets dat vaak op het laatste moment gebeurd. Logisch in Nederland zijn we natuurlijk altijd afhankelijk van het weer. Helaas zorgt dit er ook voor dat wij af en toe u als klant niet kunnen helpen.

BBQ huren.

Ondanks dat het weer in Nederland vaak onvoorspelbaar is raden wij u als klant aan om tijdig een bbq te huren. Tevens raden wij u aan een extra partytent er bij te huren.  De kosten van het huren van een van onze partytenten vallen reuze mee, zeker als u met een grote groep wilt bbq’en. U kunt dan eenvoudig de extra kosten verrekenen.

Het extra bij huren van een partytent heeft natuurlijk voldoende voordelen. Niet alleen bent u er zeker van dat u op tijd alles heeft geregeld, maar ook weet u dan zeker dat wij u geen nee hoeven te verkopen. Bij mooi weer komt het bijvoorbeeld voor dat wij alle bbq’s hebben verhuurd. En dat terwijl wij er op het moment van schrijven 11 in ons bezit hebben.

Hollen of stil staan.

U ziet het verhuren van bbq’s is echt hollen of stil staan. Is de weersvoorspelling dat het in het weekend mooi weer wordt, dan staat de telefoon roodgloeiend. Voorkom dat wij u een nee moeten verkopen, dit willen wij niet en ook u bent er niet mee geholpen.

Voordelig.

Naast een bbq huren bieden wij ook de mogelijkheid een losse partytent bij te huren. Echter kunnen wij het voor u als klant nog makkelijker maken. Partyservice Meppel bied u namelijk ook de mogelijkheid om complete feestpakketten te huren. Deze pakketten zijn een stuk scherper geprijst, en zorgen er voor dat u als klant in een keer alles heeft geregeld.

Deze feestpakketten bestaan uit: een parytent, statafels, biertafelsetjes, bbq en gas. Desgewenst kunnen wij dit toch al complete pakket aanvullen met bijvoorbeeld glaswerk, borden, bestek en natuurlijk het bbq vlees, sauzen,stokbrood en kruidenboter.

Wilt u het standaard feestpakket aanvullen neemt u dan contact met ons op, wij kunnen dan samen met u uw wensen bespreken. Op basis van uw wensen zullen wij u een zeer scherp geprijste offerte aanbieden.

Feest verhuur & catering.

Partyservice Meppel is meer dan een partytent huren of een bbq. Bij Partyservice Meppel bieden wij u graag een totaal concept op het gebied van feestverhuur & catering.  Wij verzorgen dus graag het gehele pakket voor u. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.