Een bbq huren voor uw straatfeest

Een bbq huren voor uw straatfeest

Een bbq huren voor een straatfeest kan een heel gedoe zijn. Er zijn immers ontzettend veel bedrijven waar je een bbq kunt huren, maar ze doen het allemaal op een verschillende manier. Bij het ene bedrijf huur je een bbq en wordt het verbruikte gas achteraf berekend. En weer een ander bedrijf bied aan u de bbq te verhuren tegen een standaard tarief. En bij slagers krijgt u de bbq er vaak gratis bij indien u voldoende eten bij hen besteld. Kortom genoeg keuzes welke u kunt maken als u een bbq gaat huren.

Waarop moet u letten bij een bbq huren.

Naast de diverse bedrijven waar u uit kunt kiezen om een bbq te huren, zijn er minstens zoveel bbq’s om uit te kiezen welke u wilt huren. Belangrijk is dan ook omte weten welke bbq u het beste kunt huren voor uw straat feest.

Voor straatfeesten is het vrijwel altijd de beste keuze om een slagersbbq te huren. Deze bbq is te huren in verschillende formaten en uitvoeringen. De standaard slagers bbq heeft een bakoppervlakte van ca 65 x 53 cm en bied daarme voldoende ruimte voor een groep van ongeveer 25 personen. Bestaat uw straatfeest uit een grotere groep mensen dan kunt u er voor kiezen een extra bbq te gaan huren.

Schoonmaken van de bbq.

De meeste bedrijven waar u een bbq gaat huren willen hun bbq graag weer schoon retour. vanzelfsprekend mag een gehuurde bbq weer vies worden ingeleverd maar daar hangt dan wel een prijskaartje aan. Begrijpelijk want het schoonmaken van een bbq is wel een tijdrovend klusje.

Toch kunt u zelf eenvoudig de bbq schoonmaken, en zo nog een paar euro’s besparen welke u weer anders kunt besteden aan uw straatfeest. Het schoonmaken van een bbq kunt u overigens het beste doen door de bbq even weer aan te zetten. Doordat het geheel weer wordt verwarmd kunt u eenvoudig aangekoekte etensresten er af schrapen waarna u alles met een sopje nog even afneemt. Het roooster van de bbq kunt u ook een nachtje in het gras laten liggen. De dauw van het gras zal wonderen doen.

BBQ aan huis.

Partyservice Meppel is een full service feestverhuur & catering bedrijf. Dit betkend dat wij u op alle mogelijke manieren kunnen helpen om van uw straateest een succes te maken. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw gehuurde bbq bij u wordt thuisbezorgd. Maar ook kunnen wij voor u het gehele straatfeest organiseren.

Het is zelfs mogelijk om een bbq grillmaster op uw straatfeest te laten komen voor een fantastische bbq aan huis. Met de lekkerste bbq gerechten tovert onze kok wat bijzonders voor u op tafel.

BBQ en het weer.

Helaas kunnen we niet alles voor u regelen, het weer is namelijk het enige waar wij geen invloed op hebben. Wel kunnen we er voor zorgen dat het weer geen belemmering zal zijn voor uw straatfeest. Naast een bbq huren kunt u bij ons uw hele feest laten inrichten met bijvoorbeeld partytenten en meubulair. Uiteraard kunnen we het servies, bestek en glaswerk ook voor u verzorgen.

Daarnaast bied Partyservice Meppel diverse complete partypakketten aan om van uw straatfeest een succes te kunnen maken. Met een van onze partypakketten heeft u in een hand omdraai uw gehele straatfeest georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.