Bedrijfsevenement inclusief bbq.

Een bedrijfsevenement inclusief bbq in Dordrecht

Het is half oktober als wij door een bbq grillmaster uit de omgeving van Dordrecht worden benaderd voor hulp bij een bedrijfsevenement. Of wij de mogelijkheid hebben spullen van ons aan hem te verhuren. Daarbij kwam natuurlijk de vraag van ons hoe kom je bij ons terecht, Dordrecht ligt nogal op een eindje rijden voor ons.

De beste man had ons gevonden via een advertentie op marktplaats. In deze advertentie boden wij een mooi pakket aan beschikbaar voor verhuur. Niks bijzonders zou je denken. Alleen was deze grillmaster onder de indruk van de prijzen waarmee wij onze spullen te huur aanbieden. De grote vraag was allen wel of wij ook naar Dordrecht zouden komen. Na uitvoerig met deze grillmaster te hebben getelefoneerd en de nodige aanpassingen te hebben gemaakt aan het pakket zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij de beste man gingen helpen met het organiseren van dit bedrijfsevenement.

Leveren in heel Nederland.

Wij vertelden de beste man dat wij door heel nederland leveren alleen niet voor kleine reserveringen. Wij kunnen moeilijk half het land doorkruisen om bijvoorbeeld een sarah feestpop af televeren in Valkenburg. Dat zou niet erg rendabel zijn. Nadat we enige tijd met de man telefonisch contact hebben gehad bleek al snel dat dit om een bedrijfsevenement ging. En dat hij de grillmaster was die het evenement zou verzorgen.

Bedrijfsevenement.

Een bedrijfsevenement in samenwerking met een heuse grillmaster, dat was iets waar wij wel oren naar hadden. Ook al was het misschien niet het grootste bedrijf uit Dordrecht. Het pakket dat de man wilde besellen was groot genoeg voor ons voor een tripje op en neer. Bovendien was het een mooie kans om ons Netwerk wat verder uit te breiden.

Al met al vonden wij het een zeer geslaagde dag waarbij we de nodige nieuwe connectie hebben kunnen opdoen. Wil jij ook meer informatie over wat wij kunnen beteken voor u of uw bedrijf. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.