Biertap huren.

Een biertap huren voor uw feest is misschien wel een van de eerste dingen waar u aan denkt met het organiseren van uw feest. En gelijk heeft u geen gesleep met kratten bier en bovendien ook nog eens de lol van het zelf tappen van een lekker koud biertje.

Maar welke biertap u het beste kunt huren hangt af van het feest of evenement dat u gaat organiseren. U zult begrijpen dat een biertap voor een verjaardag aan andere eisen zal moeten voldoen dan een biertap welke wordt ingezet op een festival.

De partytap.

Een biertap huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Verreweg de meest verhuurde biertap in ons assortiment. De biertap is compact in formaat en maakt voor iedere gast een biertje tappen tot een heus feest. Door het gebruik van 20L fusten bier welke zeer handelbaar zijn wordt het wisselen van een fust zeer eenvoudig. Deze tap is de ideal mix tussen een kleine tafeltap en een mobiele bar.

Uit een fust van 20L haalt u ongeveer 100 glazen bier. Voor de meeste particuliere feesten heeft u met deze biertap meer dan voldoende capaciteit om uw gasten te kunnen voorzien van een lekker glaasje koud bier.

De tafeltap.

Deze biertap is een kleinere uitvoering van de hierboven vermelde partytap. Het voordeel dat u heeft als u deze biertap gaat huren is dat u de biertap vrijwel op elke tafel kunt neerzetten. Echter moet u er dan ook voor zorgen dat u de slangen welke naar het koolzuur en het bierfust lopen ook moet wegwerken. Een prima biertap als u het niet erg vindt dat het misschien iets rommelliger oogt voor uw gasten.

Gaat u deze biertap huren dan haalt u zeker een biertap in huis met voldoende capaciteit voor uw feest. Bij deze biertap kunt u diverse fusten bestellen.

Mobiel bar.

Een mobiele biertap huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Zoekt u toch wat meer dan is het huren van een mobiele bar de oplossing. Gaat u deze biertap huren dan weet u zeker dat er voldoende capaciteit is om al uw gasten te voorzien van een lekker koud biertje. Deze mobiele bar word met name verhuurd als het gaat om een groot evenement. Voor thuisgebruik is dit niet de beste biertap om te huren.