Een grote ballonboog laten maken.

Een grote ballonboog maken wij zonder problemen, uw ballonboog bestellen doet u eenvoudig online.

Heeft u een grote entree tot uw pand dan heeft u natuurlijk ook een grote ballonboog nodig. De standaard ballonnenboog is simpelweg niet groot genoeg. Bent u op zoek naar een extra grote ballonnenboog dan heeft u het juiste adres gevonden. Voor elke entree kunnen wij u een passende ballonboog bieden.

Uw ballonboog is maatwerk.

Een grote ballonnenboog laten maken is natuurlijk heel wat anders dan een standaard ballonboog. Daar waar een normale ballonnenboog meestal opzich zelf wel blijft staan, is het voor een grotere ballonnenboog noodzakelijk deze op een aantal plaatseen vast te kunnen maken. Dit kan door middel van het plaatsen van een aantal draden. Met deze draden zorgen wij er voor dat de ballonboog goed in vorm blijft. Ook zijn deze draden van belang om de boog op zijn plek te houden. Een ballonboog is namelijk zeer licht in gewicht, de wind zal er dan ook snel grip op krijgen. Iets wat we natuurlijk niet willen.

Een grote ballonnen boog bied ook zeker voordelen, zo is er veel meer ruimte om de boog helemaal naar uw wens te laten maken. Een grotere boog betekend simpelweg meer meters om uw huisstijl in terug te laten komen. Meer ruimte voor meer kleuren om het maar eenvoudig te houden.

Bezorging en plaatsing.

Het bezorgen en plaatsen van uw ballonnenboog is iets dat wij samen met u zullen bespreken. Grote bogen vragen namelijk om een iets andere aanpak. Door het volume van de ballonnen is het namelijk niet altijd mogelijk een ballonboog in een keer te vervoeren. Meestal zullen wij er dan ook voor kiezen om een gedeelte van de ballonboog bij u op locatie af te werken.

Onze ballonbogen leveren wij door heel Nederland, van Zwolle tot Rotterdam overal kunt u een van onze ballonbogen tegenkomen. Heeft u inmiddels interesse in een ballonboog of een van de andere ballondecoraties van Partyservice Meppel, neemt u dan snel contact met ons op. Een van onze medewerkers verteld u er graag meer over.