Partytent meerdere dagen huren.

Een partytent meerdere dagen huren

De meeste mensen die bij ons aankloppen omdat ze een partytent willen huren, willen de tent eigenlijk maar 1 dag gebruiken. Maar wat als je de partytent meerdere dagen wilt huren. In de praktijk komt het er vaak op neer dat wij de partytent een dag voor gebruik opleveren en een dag na gebruik ophalen. Het welbekende weekndverhuur.

Meerdere dagen een partytent huren.

Wat veel mensen misschien niet weten is dat het bij Partyservice Meppel ook mogelijk is om een partytent te huren voor meerdere dagen. Dit gebeurt vaak bij grotere feesten en evenementen. Bij dorpsfeesten, voetbaltoernooien maar ook bij huwelijksfeesten verhuren wij onze partytenten vaak meerdere dagen.

Het grote voordeel van meerdere dagen huren is naast dat de prijs verhoudingsgewijs lager wordt. Door toepassing van een staffelkorting zal de huurprijs elke extra dag huur goedkoper worden. Dat scheelt u al snel tientallen euro’s.

Daarnaast kan het voordeliger zijn een tent meerdere dagen te huren zodat in geval van regenachtig weer de ondergrond vaak gras de kans krijgt op te drogen. Zo voorkomt u dat tijdens uw evenement us gasten in de blubber komen te staan.

Meerder partytenten.

Regemaltig zien wij dat in geval een partytent meerdere dagen wordt gehuurd dat dit voor grotere evenement is. Maar ook dat er gelijktijdig meerdere tenten worden afgenomen. Onze partytenten bieden dan ook de mogelijkheid om aan elkaar gekoppeld te worden zodat er van meerdere tenten een geheel kan worden gemaakt. Door middel van dakgoten kunnen we er zelfs voor zorgen dat het dak in zijn geheel waterdicht zal zijn.

Offerte op maat.

Als u een tent of meerdere partytenten meerdere dagen wenst te huren kunt u hiervoor het beste contact met ons opnemen. In deze gevallen passen wij namelijk een korting toe op de huur van onze partytenten. Wij maken dan ook graag een offerte op maat voor u.