Een straatfeest organiseren.

Gemakkelijk een straatfeest organiseren, partyservice Meppel helpt u graag

Traditioneel is de zomer de tijd voor een straatfeest of buurt bbq. Partyservice Meppel is betrokken bij tientallen van deze feesten, elke zomer weer. Wij zien vaak dat de organisator tegen tal van problemen aanloopt tijdens het organiseren van een straatfeest.

Hoe een straatfeest organiseren.

Met al onze ervaring die wij hebben opgedaan in de feest verhuur  komen wij nu met een compleet pakket voor elk straatfeest of buurtbbq. Alleen een partytent huren is niet meer nodig. Een bbq huren omdat deze elders goedkoper is, niet meer nodig. Wij bieden u een compleet pakket voor elk feest, en dat tegen een uiterst scherpe prijs.

Neemt u een van onze pakketten af dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Afgestemd op het aantal personen dat u verwacht leveren wij alles. Van partytent tot tafels en stoelen, maar ook het vlees en de salades. Mocht het in de avond och wat koeler zijn, wij nemen heaters mee. Zo hoeft u zich niet af te vragen hoe u de partytent het beste kunt verwarmen. Ook het opzetten van de partytent nemen wij uit uw handen.

Pakketten voor een straatfeest.

Voor elke budget hebben wij een passend pakket samengesteld. Onze straatfeest pakketten beginnen vanaf €15. Hiermee legt u simpel en goedkoop de basis neer voor elk feest. Natuurlijk kan het zijn dat u wat extra’s er bij wilt huren. Bijvoorbeeld een partyspeaker voor dat gezellige muziekje op de achtergrond. Wilt u al uw gasten kunnen voorzien in een lekker vers gezet kopje koffie dan huurt u eenvoudig een percolater.

Het huren van al eventuele extra’s brengt natuurlijk ook meerkosten met zich mee. Stuurt u ons geheel vrijblijvend een email met uw wensen voor uw straatfeest. Dan komen wij snel met een zeer scherpe offerte.

Feest verhuur & catering.

Partyservice Meppel is de specialist op het gebied van straatfeesten en andere evenementen. Door onze jarenlange ervaring in de feest verhuur & catering van evenementen zijn wij in staat om van uw straat feest ook een doorslaand succes te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.