Biertoren

Met deze bier toren van Partyservice Meppel maakt u van elk feest iets bijzonders

Biertoren huren? Geen probleem Partyservice Meppel helpt u met al uw feestverhuur behoeftes. De capaciteit van de biertoren is 3,5 liter, wat perfect geschikt is voor de bierliefhebbers. Deze tafeltap is een geweldige aanwinst voor elk feest of barbecue. Deze tafeltap is ook geschikt voor andere dranken zoals mix drankjes of vruchtensapjes. De geïntegreerde kraan zorgt ervoor dat u makkelijker kunt tappen.

Biertoren huren.

Deze biertoren is een heuse aanwinst voor uw feest. U kunt eenvoudig de biertoren vullen met de gewenste dranken, en zo iedere tafel voorzien van hun eigen tapsysteem. Uw gasten zullen blij verrast zijn met de door u aangeboden tafeltap. Uw gasten tappen dankzij de non-drip kraan eenvoudig hun eigen drinken.

Is de toren leeggedronken dan vult u deze eenvoudig weer aan en plaatst u deze weer op tafel. Dit voorkomt dat u constant voor uw gasten blijft lopen om drinken in te schenken.

Feestje?

Een avondje voetbal kijken met vrienden. Een tuinfeest of straat bbq. Met deze biertoren komt u gegarandeerd goed voor de dag. U huurt deze biertoren voor  €12,50 per dag. Wilt u er echt een feestje van maken denkt u dan eens aan onze feestverhuur & catering activiteiten, wij maken van uw feest of evenement onze zorg