Koffiezetapparaat

Een koffiezetapparaat huren doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Koffie voor een grotere gelegenheid, ga dan snel dit koffiezetapparaat huren. Met deze gehuurde koffiezetmachine maak je zelf heerlijke koffie voor meerdere personen.Het koffiefilter wordt gevuld met de juiste hoeveelheid gemalen koffie. Zo kunt u zelf de gewenste sterkte van de koffie bepalen. Zijn de bezoekers toe aan een echte opkikker? De sterkte van de koffie regel je helemaal zelf. De koffie wordt warm gehouden door de koffiekan op de elektrische plaat.

Koffiezetapparaat huren.

Geeft u een feestje en beschikt u niet over voldoende capaciteit om voldoende koffie te zetten. huur dan dit geweldige koffiezetapparaat. Terwijl u verse koffie zet kunt u eenvoudig de tweede kan koffie warm houden op de warmhoudplaat. Met deze koffiemachine kunt u 1,8 liter koffie zetten in slechts 5 minuten volgens het snelfiltersysteem. U huurt dit koffiezetapparaat voor slechts €12,50 per dag.

Partyservice Meppel helpt u graag met het organiseren en faciliteren van uw evenement. U kunt bij ons terecht voor de catering en feestverhuur voor uw evenement