Limonadefontein

Een limonadefontein huren doet u eenvoudig bij Partyservice Meppel

Maak van elke gelegenheid een feest met deze limonadefontein! Wil je elk feest nog leuker maken? Dan is deze limonadefontein iets voor jou. Van zo’n bijzondere fontein wordt namelijk iedereen blij! Je kunt hem vullen met onder meer cocktails, champagne of limonade. Omdat de drank verlicht wordt door de LED verlichting die in de fontein is ingebouwd, is het zeker in de avond een echte eyecatcher op je party of barbecue!

Feestelijke limonadefontein

Serveer je favoriete drankje eens een keer op een andere manier en trek ieders aandacht met de warm  verlichte limonadefontein. Je krijgt vanzelf een tropisch feest als het donker wordt. Je kunt er samen met je vrienden, collega’s of familie lekker de hele avond uit drinken dankzij de 6 meegeleverde glazen!
De  limonadefontein is zeer geschikt voor een kinderfeestje. Zie je die snoetjes al voor je als ze limonade komen halen?! Sla de flessen ranja maar alvast in. De drankjes ‘will flow and glow’. Hoe cool is dat?!

U huurt deze limonadefontein al voor slechts €12,50 per dag.

Bent  nog op zoek naar een verdere invulling van bijvoorbeeld uw kinderfeestje, kijkt u dan eens verder in onze feestverhuur. Ook voor een lekker hapjesschaal of catering van uw evenement kunt u terecht bij Partyservice Meppel