Percolator

Een percolator huren doet u eenvoudig bij Partyservcice Meppel

Wilt u veel mensen blij maken met een heerlijk kopje koffie? Dan is een percolator huren precies wat u wilt doen. Deze percolator zet namelijk grote hoeveelheden koffie in één keer en houdt deze op de perfecte serveertemperatuur. Standaard leveren wij deze percolator met een pak koffie van 250 gram. Dit is ruim voldoende om 40 kojes koffie te zetten. Heeft u hier niet genoeg aan? Voor slecht €3 per pak kunnen wij de juiste koffie extra leveren, dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens uw reservering.

Percolator huren.

In een handomdraai schotelt u uw gasten lekkere vers gezette koffie voor. Gaat u deze percolator huren denkt u er dan aan dat u grof gemalen koffie dient te gebruiken voor het zetten van koffie. Met 250 gram koffie zet u gemakkelijk 40 kopjes koffie. Om voldoende koffie te kunnen zetten kunt u bij Partyservice Meppel extra pakken koffie bestellen. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid koffie voor het zetten van 40 kopjes koffie.

Deze percolator huurt u voor slecht €15 per dag. De perculator wordt geleverd inclusief 1 pak koffie!

Heeft u meer feestverhuur of catering nodig kijkt u dan eens rustig rond op onze website. Wij hebben alles in huis om van uw feest een succes te maken.