Waterkoker

Goedkoop een waterkoker huren doet u bij Partyservice Meppel

hee voor een grotere gelegenheid, ga dan snel deze waterkoker huren. Met deze gehuurde waterkoker maak je zelf heerlijke thee voor meerdere personen.

Waterkoker huren.

Geeft u een feestje en beschikt u niet over voldoende capaciteit om voldoende Thee te kunnen serveren. Huur dan deze geweldige waterkoker. Met deze waterkoker brengt u eenvoudig 6 liter water op de gewenste temperatuur.

De waterkoker.

Deze RVS waterkoker van is geschikt voor het bereiden van 6 liter water in één keer. Het apparaat werkt geheel automatisch en zorgt ervoor dat u altijd heet water klaar heeft staan op serveertemperatuur.

Het waterniveau kunt u op ieder ogenblik zien door het handige peilglas. De bediening is erg gemakkelijk en bestaat uit een aan en uit schakelaar en twee controlelampjes. Een van de controlelampjes geeft aan of het apparaat aan het opwarmen is. En de ander geeft aan of het water op serveertemperatuur klaarstaat.

U huurt deze waterkoker bij Partyservice Meppel voor slechts €12,50 per dag. Naast deze waterkoker kunt u natuurlijk terecht voor nog veel meer feestverhuur artikelen. Bovendien kunnen wij ook de catering van uw evenment verzorgen.