Popcornmachine

Een popcornmachine huren iclusief grondstoffen voor 50 porties doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Popcornmachine

Wilt u een popcornmachine huren dan doet u dat natuurlijk bij Partyservice Meppel. Niet alleen huurt u bij ons een popcorn machine , u krijgt er gelijk voldoende grondstoffen bij voor het maken van 50 porties popcorn. Dit geld overigens ook bij de suikerspinmachine verhuur

Grondstoffen voor de popcorn .

De popcornmachine van Partyservice Meppel huurt u al voor slechts €37,50 per dag. Naast de popcornmachine leveren wij gelijk voldoende grondstoffen voor het maken van van 50 porties popcorn. Heeft u niet voldoende aan 50 porties dan kunt u voor slechts €0,35 per portie extra grondstoffen bestellen.

De popcornmachine in gebruik.

Zelf verse popcorn maken met deze machine is zeer eenvoudig, de machine bevat slechts 3 knoppen. Door al deze 3 knoppen aan te zetten weet u zeker dat er niks mis kan gaan met het maken van verse popcorn. Het enig dat u nog moet doen is een klein beetje olie in de pan doen. Als u de olie heeft toegevoegd voegt u de maïs en suiker naar smaak toe. De popcornmachine zorgt voor de rest. Binnen korte tijd kunt u al een grote hoeveelheid verse popcorn verwachten.

Popcorn uitdeelactie.

Organiseerd u een open dag of ander groot evenement dan bieden wij u de mogelijkheid een popcornmachine te huren inclusief personeel. Van deze optie wordt vaak gebruik gemaakt voor open dagen, bedrijfsevenementen en door winkelcentra.

Middels deze optie kunt u eenvoudig uw gasten voorzien van alle lekkernijen die ze kunnen eten. U huurt Partyservice Meppel in en wij verzorgen de rest. Uw gasten kunnen genieten van een onbeperkt aantal porties popcorn.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een popcornmachine inclusief personeel, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de kosten voor een dagdeel of misschien wel hele dag onbeperkte popcorn eten. Partyservice Meppel uw partner als het gaat om feestverhuur & catering