Suikerspinmachine

Goedkoop een suikerspinmachine huren doet u natuurl;ijk bij Partyservice Meppel

Wilt u een suikerspinmachine huren dan doet u dat natuurlijk bij Partyservice Meppel. Niet alleen huurt u bij ons een suikerspinachine, u krijgt er gelijk voldoende grondstoffen bij voor het maken van 50 suikerspinnen.

Grondstoffen voor de suikerspinmachine.

De suikerspinmachine van Partyservice Meppel huurt u al voor slechts €37,50 per dag. Naast de suikerspinmachine verhuur leveren wij gelijk voldoende grondstoffen voor het maken van van 50 suikerspinnen. Heeft u niet voldoende aan 50 suikerspinnen dan kunt u voor slechts €12,50 per 50 porties extra grondstoffen bestellen.

Suikerspinmachine inclusief personeel.

Organiseerd u een open dag of ander groot evenement dan bieden wij u de mogelijkheid een goedkope suikserspinmachine te huren inclusief personeel. Van deze optie wordt vaak gebruik gemaakt voor open dagen, bedrijfsevenementen en door winkelcentra.

Middels deze optie kunt u eenvoudig uw gasten voorzien van alle lekkernijen die ze kunnen eten. U huurt Partyservice Meppel in en wij verzorgen de rest. Uw gasten kunnen genieten van een onbeperkt aantal suikerspinnen.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een suikerspinmachine inclusief personeel, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de kosten voor een dagdeel of misshien wel hele dag onbeperkte suikerspinnen. Partyservice Meppel is uw partner als het gaat om feestverhuur & catering voor uw evenement