Suikerspinmachine

Goedkoop een suikerspinmachine huren doet u natuurl;ijk bij Partyservice Meppel

Wilt u een suikerspinmachine huren dan doet u dat natuurlijk bij Partyservice Meppel. Niet alleen huurt u bij ons een suikerspinachine, u krijgt er gelijk voldoende grondstoffen bij voor het maken van 50 suikerspinnen.

Grondstoffen voor de suikerspinmachine.

De suikerspin machine huren doet u bij  Partyservice Meppel al voor slechts €37,50 per dag. Naast de professionele suikerspin leveren wij gelijk voldoende suiker en stokjes voor het maken van van 50 suikerspinnen. Heeft u niet voldoende aan 50 suikerspinnen dan kunt u voor slechts €12,50 per 50 porties extra grondstoffen bestellen.

Suikerspinmachine inclusief personeel.

Organiseerd u een open dag of ander groot evenement dan bieden wij u de mogelijkheid een goedkope suikserspinmachine te huren inclusief personeel. Van deze optie wordt vaak gebruik gemaakt voor open dagen, bedrijfsevenementen en door winkelcentra.

Middels deze optie kunt u eenvoudig uw gasten voorzien van alle lekkernijen die ze kunnen eten. U huurt Partyservice Meppel in en wij verzorgen de rest. Uw gasten kunnen genieten van een onbeperkt aantal suikerspinnen. Onze geoefende suikerspin draaier kan wel tot 100 porties per uur maken. Uw feest wordt gegarandeerd een groot succes.

Bent u geïnteresseerd in een suikerspin machine huren  inclusief personeel, neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de kosten voor een dagdeel of misshien wel hele dag onbeperkte suikerspinnen. Partyservice Meppel is uw partner als het gaat om feestverhuur & catering voor uw evenement