Glaswerk

Glaswerk huren voor verjaardag of feestje doet u natuurlijk bij Partyservice Meppel

Glaswerk huren bied u een uitkomst voor elk feest of evenement. Er is niks vervelender dan er achter komen dat u niet voldoende glaswerk heeft om u gasten te voorzien van een drankje. Partyservice Meppel bied u met haar feestverhuur de oplossing. U kunt bij ons glas werk huren voor elk evenement in de hoeveelheid die u wenst.

Glas huren.

Glaswerk huren hoeft helemaal niet duur te zijn. Bovendien hoeft u ook niet veel te veel glazen huren voor uw evenement. Wij bieden u de mogelijkheid glazen te huren in de door u gewenste hoeveelheid. Geeft u een klein besloten feest maar heeft u net te weinig glazen, dan huurt u er slechts enkele. Heeft u een groter evenement en zoekt u tientallen of misschien wel honderden glazen. Dan besteld u eenvoudig de door u gewenste hoeveelheid. Bij ons betaald daadwerkelijk voor wat u huurt.

Keuze van glazen.

Glaswerk huren wordt mede bepaald door het soort evenement en de dranken die geschonken worden. Daarom vragen wij voor elk glas dezelfde huurprijs per glas. Voor ons maakt het niks uit welk glas u wenst te huren. Wij leveren alle glazen tegen een vaste prijs van €0.25 per glas.

Op deze manier kunt u als klant eenvoudig uitrekenen wat de kosten zullen zijn van het glaswerk huren.

Partyservice Meppel bied u graag een compleet pakket, zo kunt u naast feestverhuur ook bij ons terecht voor de catering van uw evenement.